Nederlands | Français

vorige artikelvorige artikel

Artikel 5 van 37

volgende artikelvolgende artikel

Terug naar het overzicht

Kalfssteaks met rozemarijn 'sous vide'

Kalfssteaks met rozemarijn 'sous vide'

Bereiding op de grill  Bereiding in de pan  11415

Smelt op de tong. Malse kalfssteak met een milde rozemarijnmarinade, gekruid met een vleugje zwarte peper. Bereid volgens de sous vide-methode en vijf uur gegaard bij een optimale lage temparatuur van 59 °C. 100 % succesgarantie, bereid in slechts enkele minuten in de pan of op de grill.

2 stuks = 300 g 16,45 €

(1000 g = € 54,83)

  • x
  • Printen

vorige artikelvorige artikel

Artikel 5 van 37

volgende artikelvolgende artikel

Gratis catalogus per post

Gewoon thuis bestellen
en snuffelen naar hartelust

Vragen en antwoorden

Meer informatie nodig?
Hier vindt u antwoorden op
veel voorkomende vragen.

Artikel direct bestellen

aan de hand van het artikelnummer:
snel en eenvoudig!