Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Pluimveevrij, Wildvleesvrij

Bereiding

1
 Haal de traditionele Franse ruitbroodjes ongeveer 1 uur op voorhand uit de diepvriezer om ze te laten ontdooien.
2
 Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C.
3
 Halveer de pompoen. Verwijder de kern en snijd de pompoen in grote stukken. Pel en pers de knoflook.
4
 Meng de pompoen samen met het knoflook, de uien, de paprika en de wortelen en verdeel alles over een ovenplaat met bakpapier. Rooster alles 20 minuten in de oven.
5
 Zet een grote pan op het vuur. Snijd de chorizo in dunne schijfjes en laat ze krokant worden in de pan. Laat de chorizo vervolgens uitlekken op een velletje keukenrol.
6
 Snijd de broodjes in blokjes van ongeveer 1 cm. Spoel de salie grondig en laat uitlekken. Zet nog een pan op het vuur en doe hier de olijfolie in. Laat de blokjes brood goudbruin kleuren en voeg kort voor het einde de salie en de perzikenjam toe om de croutons op smaak te brengen. Kruid met zout en laat eventueel uitlekken op een velletje keukenrol.
7
 Haal de groenten uit de oven en doe deze samen met de bouillon, de room en het gerookte paprikapoeder in een pot. Eens de inhoud kookt de pot nog 10 minuten op een middelhoog vuur laten koken en vervolgens alles pureren en kruiden met peper en zout.
8
 Serveer de soep in een kom en werk af met de knapperige chorizoschijfjes en de croutons.

Vergelijkbare recepten

Pompoensoep met gegrilde paprika, chorizo en croutons met salie en perzik

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

2 Stuk bofrost*
2 Stuk
bofrost*Boerenbroodjes
1 Stuk
hokkaido pompoen
2 Stuk
knoflook
8 Eetlepel bofrost*
8 Eetlepel
Vegan
150 g bofrost*
150 g
bofrost*Paprika Trio
150 g bofrost*
150 g
bofrost*BIO - Wortelen
200 g
chorizo
5 Blad/Bladeren
salie
5 Eetlepel
Olijfolie, extra A L'Olivier
1 Eetlepel
perzikenjam
2 Snufje(s)
zout
400 ml
groentebouillon
200 ml
room
1 Theelepel
gerookt paprikapoeder
1 Snufje(s)
peper

Bereiding

1.
Haal de traditionele Franse ruitbroodjes ongeveer 1 uur op voorhand uit de diepvriezer om ze te laten ontdooien.
2.
Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C.
3.
Halveer de pompoen. Verwijder de kern en snijd de pompoen in grote stukken. Pel en pers de knoflook.
4.
Meng de pompoen samen met het knoflook, de uien, de paprika en de wortelen en verdeel alles over een ovenplaat met bakpapier. Rooster alles 20 minuten in de oven.
5.
Zet een grote pan op het vuur. Snijd de chorizo in dunne schijfjes en laat ze krokant worden in de pan. Laat de chorizo vervolgens uitlekken op een velletje keukenrol.
6.
Snijd de broodjes in blokjes van ongeveer 1 cm. Spoel de salie grondig en laat uitlekken. Zet nog een pan op het vuur en doe hier de olijfolie in. Laat de blokjes brood goudbruin kleuren en voeg kort voor het einde de salie en de perzikenjam toe om de croutons op smaak te brengen. Kruid met zout en laat eventueel uitlekken op een velletje keukenrol.
7.
Haal de groenten uit de oven en doe deze samen met de bouillon, de room en het gerookte paprikapoeder in een pot. Eens de inhoud kookt de pot nog 10 minuten op een middelhoog vuur laten koken en vervolgens alles pureren en kruiden met peper en zout.
8.
Serveer de soep in een kom en werk af met de knapperige chorizoschijfjes en de croutons.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.