Herfstgroenten-ovenschotel met braadworst en een komijnkaaskorstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees, Soepen en stoofpotten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 Bak de braadworsten in een pan met boter gaar en snij deze in schijfjes. Verwarm de herfstgroentepan in een pan. Verdeel de herfstgroentepan in een ovenschotel en beleg met de schijfjes worst.
 Rasp de komijnkaas grof en verdeel deze over de ovenschotel , bak gedurende 20 min. in de oven op 180°C totdat er een mooi korstje verschijnt.
 Serveer de ovenschotel met gebakken aardappelschijfjes.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken)
Herfstgroentepan
4 stuk(s)
Braadworsten
1 stuk(s)
komijnkaas
1 zak(ken)
aardappelschijfjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Bak de braadworsten in een pan met boter gaar en snij deze in schijfjes. Verwarm de herfstgroentepan in een pan. Verdeel de herfstgroentepan in een ovenschotel en beleg met de schijfjes worst.
2.
Rasp de komijnkaas grof en verdeel deze over de ovenschotel , bak gedurende 20 min. in de oven op 180°C totdat er een mooi korstje verschijnt.
3.
Serveer de ovenschotel met gebakken aardappelschijfjes.