Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
1420 kcal
Vetten:
51 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0 g
Suikers:
0 g
Zout:
0 g
Koolhydraten:
106 g
Eiwitten:
69 g
Voedingsvezels:
0 g

Bereiding

1
 1. Laat de rumpsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur) en de garnalen ongeveer 2 uur op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4 uur).
2
 2. Voor de aioli moeten alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Pel de knoflook en doe samen met het ei, de mosterd, de kruiden en het limoensap in een hoge kom en mix met een staafmixer. Voeg beetje bij beetje de olie toe tot de aioli smeuïg is. Roer er ten slotte de dragon onder.
3
 3. Voor de topping: was de rucola, schud droog en verwijder de harde steeltjes. Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze nog even in een voorverwarmde oven op 180 °C (boven-/onderwarmte, 160 °C heteluchtoven) of toast ze kort in de broodrooster. Verhit de olie in een antikleefpan. Bak de zuiderse aardappelpartjes 9 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om.
4
 4. Was de ontdooide garnalen, dep ze droog en kruid ze. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de garnalen 2 à 3 minuten, draai ze regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de ontdooide rumpsteaks op middelhoog vuur tot de gewenste cuisson (zie de tip).
5
 5. Smeer de aioli op de broodjes. Leg er eerst wat rucola op, dan de rumpsteaks en de reuzengarnalen. Doe er naar smaak nog wat uienringen en tomatenschijfjes op en kruid af met de pepermengeling. Prik de bovenkant van de broodjes eventueel vast met een houten stokje. Doe de rest van de aioli bij de zuiderse aardappelpartjes.

Vergelijkbare recepten

Reef-and-Beef burger met dragon-aioli

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

600 g
Minirumsteaks, gemarineerd
200 g
Gepelde reuzengarnalen 'groot kaliber'
2 Teen/Tenen bofrost*
2 Teen/Tenen
Vegan
1 Stuk
ei
1 Theelepel
Dijonmosterd
2 Snufje(s)
zwarte peper
2 Snufje(s)
zout
1 Theelepel
limoensap
300 ml
olijfolie
1 Theelepel
dragonblaadjes
50 g
rucola
4 Stuk bofrost*
4 Stuk
bofrost*'Piccolo' broodjes
Vegan
7 Eetlepel
plantaardige olie
800 g bofrost*
800 g
Vegan
1 Stuk
rode ui in ringen
2 Stuk
tomatenschijfjes
1 Snufje(s)
peper

Bereiding

1.
1. Laat de rumpsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur) en de garnalen ongeveer 2 uur op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4 uur).
2.
2. Voor de aioli moeten alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Pel de knoflook en doe samen met het ei, de mosterd, de kruiden en het limoensap in een hoge kom en mix met een staafmixer. Voeg beetje bij beetje de olie toe tot de aioli smeuïg is. Roer er ten slotte de dragon onder.
3.
3. Voor de topping: was de rucola, schud droog en verwijder de harde steeltjes. Snij de hamburgerbroodjes open en zet ze nog even in een voorverwarmde oven op 180 °C (boven-/onderwarmte, 160 °C heteluchtoven) of toast ze kort in de broodrooster. Verhit de olie in een antikleefpan. Bak de zuiderse aardappelpartjes 9 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om.
4.
4. Was de ontdooide garnalen, dep ze droog en kruid ze. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de garnalen 2 à 3 minuten, draai ze regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de ontdooide rumpsteaks op middelhoog vuur tot de gewenste cuisson (zie de tip).
5.
5. Smeer de aioli op de broodjes. Leg er eerst wat rucola op, dan de rumpsteaks en de reuzengarnalen. Doe er naar smaak nog wat uienringen en tomatenschijfjes op en kruid af met de pepermengeling. Prik de bovenkant van de broodjes eventueel vast met een houten stokje. Doe de rest van de aioli bij de zuiderse aardappelpartjes.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.