Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
1321.0 kcal
Vetten:
70.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
48.0 g
Eiwitten:
124.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 180 °C (onder-/bovenwarmte 200 °C). Plaats de bevroren varkensbouten zonder folie in een ovenschaal in het midden van de oven gedurende 70 minuten, draai regelmatig om en bestrijk herhaaldelijk met de braadjus. Verwijder vervolgens de beenderen en de fond en pluk het vlees uit elkaar met twee vorken.
2
 Karamelliseer de suiker in een kookpot. Voeg het tomatenconcentraat, de uienblokjes, de gember en de ketchup toe en laat kort mee karameliseren. Blus met de azijn en de cognac. Voeg de bosbessen toe en laat de saus inkoken tot ze stroperig wordt. Kruid naar smaak met rookzout en mix fijn.
3
 Blancheer de broccoli en de boerenkool in kokend water en laat schrikken in ijskoud water.
4
 Schil de uien en de aardappelen en snij in dunne schijfjes. Wentel de uienringen in bloem. Verhit de olie in een pan met een hoge rand en bak de aardappelchips en de uienringen tot ze krokant zijn.
5
 Schik de groenten op de vier borden en garneer met het pulled pork en de saus. Werk af met de krokante uienringen en aardappelchips en strooi er eventueel nog wat peterselie over.

Vergelijkbare recepten

Salade met boerenkool, blauwe bosbessen en pulled pork

moeilijk 80 min

Ingrediënten

2.00 Pak(ken) bofrost*
2.00 Pak(ken)
bofrost*Gegrilde varkensbouten
5.00 Eetlepel
suiker
1.00 Eetlepel
tomatenconcentraat
3.00 Eetlepel bofrost*
3.00 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
1.00 Theelepel
geraspte gember
60.00 ml
azijn
3.00 cl
cognac
300.00 g
blauwe bosbessen
1.00 Snufje(s)
rookzout
200.00 g
tomatenketchup
200.00 g bofrost*
200.00 g
Vegan
200.00 g
boerenkool
2.00
rode uien
2.00
aardappelen
2.00 Eetlepel
bloem
plantaardige olie, voldoende voor een bodem van 3cm
peterselie

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 180 °C (onder-/bovenwarmte 200 °C). Plaats de bevroren varkensbouten zonder folie in een ovenschaal in het midden van de oven gedurende 70 minuten, draai regelmatig om en bestrijk herhaaldelijk met de braadjus. Verwijder vervolgens de beenderen en de fond en pluk het vlees uit elkaar met twee vorken.
2.
Karamelliseer de suiker in een kookpot. Voeg het tomatenconcentraat, de uienblokjes, de gember en de ketchup toe en laat kort mee karameliseren. Blus met de azijn en de cognac. Voeg de bosbessen toe en laat de saus inkoken tot ze stroperig wordt. Kruid naar smaak met rookzout en mix fijn.
3.
Blancheer de broccoli en de boerenkool in kokend water en laat schrikken in ijskoud water.
4.
Schil de uien en de aardappelen en snij in dunne schijfjes. Wentel de uienringen in bloem. Verhit de olie in een pan met een hoge rand en bak de aardappelchips en de uienringen tot ze krokant zijn.
5.
Schik de groenten op de vier borden en garneer met het pulled pork en de saus. Werk af met de krokante uienringen en aardappelchips en strooi er eventueel nog wat peterselie over.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.