Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 De Argentijnse rumsteaks laten ontdooien en op kamertemperatuur laten komen, afkruiden met peper en zout en zeer kort in een hete grillpan aanbakken.
2
 Het vlees uit de grillpan halen en op een bakblik leggen .
3
 De mosterd, het panko paneermeel, de 2 eidooiers en de geraspte kaas goed mengen tot een dikke smeerbare pasta en dit bovenop de gegrilde steaks smeren.
4
 De steaks op het bakblik in een voorverwarmde oven op 180 °C graden in ongeveer 8 minuten knapperig en mooi bruin bakken.
5
 De steak s in mooie schijfjes snijden en serveren met sperzieboontjes (art 0717) en gratin dauphinois (art 2336).

Vergelijkbare recepten

Zuid-Amerikaanse rumpsteaks met een krokant korstje

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

4 bofrost*
4
4 el
grove mosterd
4 el
panko paneermeel
2
eierdooiers
100 g
oude Goudakaas
1 snufje(s)
Peper en zout

Bereiding

1.
De Argentijnse rumsteaks laten ontdooien en op kamertemperatuur laten komen, afkruiden met peper en zout en zeer kort in een hete grillpan aanbakken.
2.
Het vlees uit de grillpan halen en op een bakblik leggen .
3.
De mosterd, het panko paneermeel, de 2 eidooiers en de geraspte kaas goed mengen tot een dikke smeerbare pasta en dit bovenop de gegrilde steaks smeren.
4.
De steaks op het bakblik in een voorverwarmde oven op 180 °C graden in ongeveer 8 minuten knapperig en mooi bruin bakken.
5.
De steak s in mooie schijfjes snijden en serveren met sperzieboontjes (art 0717) en gratin dauphinois (art 2336).

Jouw bofrost*voordelen