Pastapan fusilli giganti pesto met mozzarella overbakken

Receptinformatie


Bereidingstijd:
15 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 De pastapan laten ontdooien en in zijn geheel in een ovenschaal doen.
 Dit alles rijkelijk met zachte Italiaanse mozzarella bedekken en in een hete oven circa 15 minuten bakken op 200° graden. Ondertussen de voorgebakken baguetten in de oven verwarmen
 Direct uit de oven op tafel zetten en met het stokbrood serveren.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken) bofrost* Fusilli Giganti Pesto
1 zak(ken)
bofrost*Fusilli Giganti Pesto
1 bol/bollen
mozzarella
1 zak(ken) bofrost* Voorgebakken baguettes
1 zak(ken)
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De pastapan laten ontdooien en in zijn geheel in een ovenschaal doen.
2.
Dit alles rijkelijk met zachte Italiaanse mozzarella bedekken en in een hete oven circa 15 minuten bakken op 200° graden. Ondertussen de voorgebakken baguetten in de oven verwarmen
3.
Direct uit de oven op tafel zetten en met het stokbrood serveren.