Voeg 250 ml warm water bij het eekhoorntjesbrood en laat 30 minuten rusten. Was de aardappelen en laat ze 20 minuten koken in de schil. Giet ze af, laat ze schrikken in koud water, schil ze en snij in schijfjes. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Verhit de olie in een antikleefpan en stoof de courgette, de bevroren champignons en de prei aan. Kruid flink met peper en zout en neem alles weer uit de pan.
3
Giet het eekhoorntjesbrood af en vang het vocht op, laat uitlekken. Hak het eekhoorntjesbrood fijn en stoof samen met de uien aan in het overgebleven bakvet. Blus met het weekwater, de bouillon en de melk en laat opkoken. Kruid met peper, zout en suiker en dik de saus in met de sausbinder.
4
Doe de bereide groenten in een ingevette ovenschaal. Giet de saus erover en zet ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voeg 250 ml warm water bij het eekhoorntjesbrood en laat 30 minuten rusten. Was de aardappelen en laat ze 20 minuten koken in de schil. Giet ze af, laat ze schrikken in koud water, schil ze en snij in schijfjes. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Verhit de olie in een antikleefpan en stoof de courgette, de bevroren champignons en de prei aan. Kruid flink met peper en zout en neem alles weer uit de pan.
3.
Giet het eekhoorntjesbrood af en vang het vocht op, laat uitlekken. Hak het eekhoorntjesbrood fijn en stoof samen met de uien aan in het overgebleven bakvet. Blus met het weekwater, de bouillon en de melk en laat opkoken. Kruid met peper, zout en suiker en dik de saus in met de sausbinder.
4.
Doe de bereide groenten in een ingevette ovenschaal. Giet de saus erover en zet ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
5.
Verdeel de tomatenblokjes over de ovenschotel.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.