Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Snij de ham in smalle reepjes.
2
 Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3
 Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4
 Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.

Vergelijkbare recepten

Tagliatelle met ham- champignonsaus

gemiddeld 45 min

Ingrediënten

200 g
gekookte ham
750 g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
100 g
boter
250 g bofrost*
250 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
500 g
tagliatelle
0.5 bosje(s)
verse basilicum
200 g
reuzel
150 g
geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper

Bereiding

1.
Snij de ham in smalle reepjes.
2.
Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4.
Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.

Jouw bofrost*voordelen