Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4
Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.
Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4.
Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.