Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij

Bereiding

1
 Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
 Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3
 Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4
 Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5
 Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.

Vergelijkbare recepten

Penne met kleurrijke groenten

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

300.00 g
penne
2.00
tomaten
1.00 Teen/Tenen
knoflook
50.00 g
gekookte ham
1.00
olie
50.00 g bofrost*
50.00 g
bofrost*Uienblokjes
100.00 g bofrost*
100.00 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Vegan
100.00 g
peultjes
500.00 ml
kippenbouillon
100.00 g
mascarpone
1.00 Snufje(s)
nootmuskaat
1.00 Eetlepel
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper

Bereiding

1.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3.
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5.
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.