Salades,
Snacks & kleine gerechten,
Vis & zeevruchten,
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Laat de garnalen ontdooien (4 uur in de koelkast, 2 uur bij kamertemperatuur). Was de sla en schud ze droog. Maak de koolrabi en de wortel schoon, schil ze en rasp grof.
2.
Voor de panade: kluts de eieren en kruid met peper en zout. Doe de cornflakes in een diepvrieszakje, plet ze tot kruimels en meng ze vervolgens in een bord met de chilivlokken en sesamzaadjes. Pel de ontdooide garnalen, was ze en dep ze droog. Doe de bloem in een kommetje. Wentel de garnalen in de bloem, dompel ze vervolgens in de geklutste eieren, en wentel ze daarna in de cornflakes.
3.
Verhit de olie in een friteuse of een hoge kookpot en bak de garnalen 1 à 2 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat ze vervolgens uitlekken op huishoudpapier.
4.
Voor de dressing: meng de yoghurt, azijn, kruiden en het limoensap samen. Kruid met peper, zout en honing. Doe de bladsla en de geraspte groenten in een grote kom en marineer met de dressing. Schik de salade op borden en leg de garnalen erbovenop. Werk naar smaak af met tuinkers.
Ingrediënten
3
gepelde garnaalstaarten
6
gepelde garnaalstaarten
10
gepelde garnaalstaarten
12
gepelde garnaalstaarten
15
gepelde garnaalstaarten
18
gepelde garnaalstaarten
21
gepelde garnaalstaarten
25
gepelde garnaalstaarten
25
gepelde garnaalstaarten
30
gepelde garnaalstaarten
30
gepelde garnaalstaarten
40
gepelde garnaalstaarten
60g
gemengde bladsla
125g
gemengde bladsla
200g
gemengde bladsla
250g
gemengde bladsla
325g
gemengde bladsla
375g
gemengde bladsla
450g
gemengde bladsla
500g
gemengde bladsla
575g
gemengde bladsla
625g
gemengde bladsla
700g
gemengde bladsla
750g
gemengde bladsla
¼
koolrabi
½
koolrabi
¾
koolrabi
1
koolrabi
1¼
koolrabi
1½
koolrabi
1¾
koolrabi
2
koolrabi
2¼
koolrabi
2½
koolrabi
2¾
koolrabi
3
koolrabi
½
eieren
1
eieren
1½
eieren
2
eieren
2½
eieren
3
eieren
3½
eieren
4
eieren
5
eieren
5
eieren
5
eieren
6
eieren
30g
cornflakes
60g
cornflakes
90g
cornflakes
120g
cornflakes
150g
cornflakes
175g
cornflakes
200g
cornflakes
250g
cornflakes
275g
cornflakes
300g
cornflakes
325g
cornflakes
350g
cornflakes
¼afgestr. TL
chilivlokken
½afgestr. TL
chilivlokken
¾afgestr. TL
chilivlokken
1afgestr. TL
chilivlokken
1¼afgestr. TL
chilivlokken
1½afgestr. TL
chilivlokken
1¾afgestr. TL
chilivlokken
2afgestr. TL
chilivlokken
2¼afgestr. TL
chilivlokken
2½afgestr. TL
chilivlokken
2¾afgestr. TL
chilivlokken
3afgestr. TL
chilivlokken
½EL
sesamzaad
1EL
sesamzaad
1½EL
sesamzaad
2EL
sesamzaad
2½EL
sesamzaad
3EL
sesamzaad
3½EL
sesamzaad
4EL
sesamzaad
5EL
sesamzaad
5EL
sesamzaad
5EL
sesamzaad
6EL
sesamzaad
100ml
olijfolie
200ml
olijfolie
300ml
olijfolie
400ml
olijfolie
500ml
olijfolie
600ml
olijfolie
700ml
olijfolie
800ml
olijfolie
900ml
olijfolie
1000ml
olijfolie
1100ml
olijfolie
1200ml
olijfolie
40g
yoghurt
75g
yoghurt
125g
yoghurt
150g
yoghurt
200g
yoghurt
225g
yoghurt
275g
yoghurt
300g
yoghurt
350g
yoghurt
375g
yoghurt
425g
yoghurt
450g
yoghurt
¼EL
appelazijn
½EL
appelazijn
¾EL
appelazijn
1EL
appelazijn
1¼EL
appelazijn
1½EL
appelazijn
1¾EL
appelazijn
2EL
appelazijn
2¼EL
appelazijn
2½EL
appelazijn
2¾EL
appelazijn
3EL
appelazijn
¼TL met kop
limoensap
½TL met kop
limoensap
¾TL met kop
limoensap
1TL met kop
limoensap
1¼TL met kop
limoensap
1½TL met kop
limoensap
1¾TL met kop
limoensap
2TL met kop
limoensap
2¼TL met kop
limoensap
2½TL met kop
limoensap
2¾TL met kop
limoensap
3TL met kop
limoensap
¾EL
fijngehakte tuinkruiden
1½EL
fijngehakte tuinkruiden
2¼EL
fijngehakte tuinkruiden
3EL
fijngehakte tuinkruiden
3¾EL
fijngehakte tuinkruiden
5EL
fijngehakte tuinkruiden
5EL
fijngehakte tuinkruiden
6EL
fijngehakte tuinkruiden
6¾EL
fijngehakte tuinkruiden
7½EL
fijngehakte tuinkruiden
8¼EL
fijngehakte tuinkruiden
10EL
fijngehakte tuinkruiden
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de garnalen ontdooien (4 uur in de koelkast, 2 uur bij kamertemperatuur). Was de sla en schud ze droog. Maak de koolrabi en de wortel schoon, schil ze en rasp grof.
2.
Voor de panade: kluts de eieren en kruid met peper en zout. Doe de cornflakes in een diepvrieszakje, plet ze tot kruimels en meng ze vervolgens in een bord met de chilivlokken en sesamzaadjes. Pel de ontdooide garnalen, was ze en dep ze droog. Doe de bloem in een kommetje. Wentel de garnalen in de bloem, dompel ze vervolgens in de geklutste eieren, en wentel ze daarna in de cornflakes.
3.
Verhit de olie in een friteuse of een hoge kookpot en bak de garnalen 1 à 2 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat ze vervolgens uitlekken op huishoudpapier.
4.
Voor de dressing: meng de yoghurt, azijn, kruiden en het limoensap samen. Kruid met peper, zout en honing. Doe de bladsla en de geraspte groenten in een grote kom en marineer met de dressing. Schik de salade op borden en leg de garnalen erbovenop. Werk naar smaak af met tuinkers.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades,
Snacks & kleine gerechten,
Vis & zeevruchten,
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Ingrediënten
3
gepelde garnaalstaarten
6
gepelde garnaalstaarten
10
gepelde garnaalstaarten
12
gepelde garnaalstaarten
15
gepelde garnaalstaarten
18
gepelde garnaalstaarten
21
gepelde garnaalstaarten
25
gepelde garnaalstaarten
25
gepelde garnaalstaarten
30
gepelde garnaalstaarten
30
gepelde garnaalstaarten
40
gepelde garnaalstaarten
60g
gemengde bladsla
125g
gemengde bladsla
200g
gemengde bladsla
250g
gemengde bladsla
325g
gemengde bladsla
375g
gemengde bladsla
450g
gemengde bladsla
500g
gemengde bladsla
575g
gemengde bladsla
625g
gemengde bladsla
700g
gemengde bladsla
750g
gemengde bladsla
¼
koolrabi
½
koolrabi
¾
koolrabi
1
koolrabi
1¼
koolrabi
1½
koolrabi
1¾
koolrabi
2
koolrabi
2¼
koolrabi
2½
koolrabi
2¾
koolrabi
3
koolrabi
½
eieren
1
eieren
1½
eieren
2
eieren
2½
eieren
3
eieren
3½
eieren
4
eieren
5
eieren
5
eieren
5
eieren
6
eieren
30g
cornflakes
60g
cornflakes
90g
cornflakes
120g
cornflakes
150g
cornflakes
175g
cornflakes
200g
cornflakes
250g
cornflakes
275g
cornflakes
300g
cornflakes
325g
cornflakes
350g
cornflakes
¼afgestr. TL
chilivlokken
½afgestr. TL
chilivlokken
¾afgestr. TL
chilivlokken
1afgestr. TL
chilivlokken
1¼afgestr. TL
chilivlokken
1½afgestr. TL
chilivlokken
1¾afgestr. TL
chilivlokken
2afgestr. TL
chilivlokken
2¼afgestr. TL
chilivlokken
2½afgestr. TL
chilivlokken
2¾afgestr. TL
chilivlokken
3afgestr. TL
chilivlokken
½EL
sesamzaad
1EL
sesamzaad
1½EL
sesamzaad
2EL
sesamzaad
2½EL
sesamzaad
3EL
sesamzaad
3½EL
sesamzaad
4EL
sesamzaad
5EL
sesamzaad
5EL
sesamzaad
5EL
sesamzaad
6EL
sesamzaad
100ml
olijfolie
200ml
olijfolie
300ml
olijfolie
400ml
olijfolie
500ml
olijfolie
600ml
olijfolie
700ml
olijfolie
800ml
olijfolie
900ml
olijfolie
1000ml
olijfolie
1100ml
olijfolie
1200ml
olijfolie
40g
yoghurt
75g
yoghurt
125g
yoghurt
150g
yoghurt
200g
yoghurt
225g
yoghurt
275g
yoghurt
300g
yoghurt
350g
yoghurt
375g
yoghurt
425g
yoghurt
450g
yoghurt
¼EL
appelazijn
½EL
appelazijn
¾EL
appelazijn
1EL
appelazijn
1¼EL
appelazijn
1½EL
appelazijn
1¾EL
appelazijn
2EL
appelazijn
2¼EL
appelazijn
2½EL
appelazijn
2¾EL
appelazijn
3EL
appelazijn
¼TL met kop
limoensap
½TL met kop
limoensap
¾TL met kop
limoensap
1TL met kop
limoensap
1¼TL met kop
limoensap
1½TL met kop
limoensap
1¾TL met kop
limoensap
2TL met kop
limoensap
2¼TL met kop
limoensap
2½TL met kop
limoensap
2¾TL met kop
limoensap
3TL met kop
limoensap
¾EL
fijngehakte tuinkruiden
1½EL
fijngehakte tuinkruiden
2¼EL
fijngehakte tuinkruiden
3EL
fijngehakte tuinkruiden
3¾EL
fijngehakte tuinkruiden
5EL
fijngehakte tuinkruiden
5EL
fijngehakte tuinkruiden
6EL
fijngehakte tuinkruiden
6¾EL
fijngehakte tuinkruiden
7½EL
fijngehakte tuinkruiden
8¼EL
fijngehakte tuinkruiden
10EL
fijngehakte tuinkruiden
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
witte peper
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
bloem om te paneren
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
tuinkers
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
honing
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de garnalen ontdooien (4 uur in de koelkast, 2 uur bij kamertemperatuur). Was de sla en schud ze droog. Maak de koolrabi en de wortel schoon, schil ze en rasp grof.
2.
Voor de panade: kluts de eieren en kruid met peper en zout. Doe de cornflakes in een diepvrieszakje, plet ze tot kruimels en meng ze vervolgens in een bord met de chilivlokken en sesamzaadjes. Pel de ontdooide garnalen, was ze en dep ze droog. Doe de bloem in een kommetje. Wentel de garnalen in de bloem, dompel ze vervolgens in de geklutste eieren, en wentel ze daarna in de cornflakes.
3.
Verhit de olie in een friteuse of een hoge kookpot en bak de garnalen 1 à 2 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat ze vervolgens uitlekken op huishoudpapier.
4.
Voor de dressing: meng de yoghurt, azijn, kruiden en het limoensap samen. Kruid met peper, zout en honing. Doe de bladsla en de geraspte groenten in een grote kom en marineer met de dressing. Schik de salade op borden en leg de garnalen erbovenop. Werk naar smaak af met tuinkers.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.