Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Vegetarisch, Varkensvrij

Bereiding

1
 Bak de geraspte aardappelkoeken 6 minuten in een antikleefpan met voldoende bakvet op een middelhoog vuur. Draai ze regelmatig om. Of bak ze 5 minuten in de friteuse op 170 °C. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier
2
 Verhit de olie in een antikleefpan. Voeg de bevroren champignons toe en laat 8 minuten garen onder regelmatig roeren.
3
 Schil en pers de knoflook voor de dipsaus. Meng samen met de dikke room, bieslook, peterselie en mosterd in een kom, en breng op smaak met peper en zout.
4
 Breng de rodekool met appel aan de kook in een kookpot met 1 el water. Laat daarna nog 10 minuten garen op middelhoog vuur. Laat de rodekool met appel uitlekken in een zeef.
5
 Schil de appel en snij in kleine blokjes voor de uienchutney.
6
 Laat de azijn, suiker en kaneel samen opkoken, kruid met peper en zout. Voeg de appel- en uienblokjes toe, breng aan de kook en voeg dan de rozijnen toe.
7
 Laat de chutney 40 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Roer regelmatig zodat hij niet aanbrandt. Laat de chutney afkoelen.
8
 Maak de lente-ui schoon en snij in dunne ringetjes.
9
 Dresseer het gerecht: begin met een aardappelkoek. Schep de champignons erop en voeg ook een lepel roomdip toe. Leg daar een aardappelkoek met rodekool met appel op. En leg daar vervolgens een aardappelkoek met chutney en lente-uien als topping op. Serveer de rest van de dip en de chutney erbij.

Vergelijkbare recepten

Aardappelkoekentoren

gemiddeld 80 min

Ingrediënten

6 bofrost*
6
Vegetarisch
1 Eetlepel
zonnebloemolie
100 g bofrost*
100 g
bofrost*Champignonschijfjes 350 g
Vegan
1 Teen/Tenen
knoflook
100 ml
room
½ Theelepel bofrost*
½ Theelepel
Vegan
Theelepel
peterselie
½ Theelepel
mosterd
1 Snufje(s)
peper en zout
3 Blokje(s) bofrost*
3 Blokje(s)
Vegan
100 g
appel
75 ml
appelazijn
50 g
suiker
½ Theelepel
kaneel
100 g bofrost*
100 g
Vegan
1
lente-ui

Bereiding

1.
Bak de geraspte aardappelkoeken 6 minuten in een antikleefpan met voldoende bakvet op een middelhoog vuur. Draai ze regelmatig om. Of bak ze 5 minuten in de friteuse op 170 °C. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier
2.
Verhit de olie in een antikleefpan. Voeg de bevroren champignons toe en laat 8 minuten garen onder regelmatig roeren.
3.
Schil en pers de knoflook voor de dipsaus. Meng samen met de dikke room, bieslook, peterselie en mosterd in een kom, en breng op smaak met peper en zout.
4.
Breng de rodekool met appel aan de kook in een kookpot met 1 el water. Laat daarna nog 10 minuten garen op middelhoog vuur. Laat de rodekool met appel uitlekken in een zeef.
5.
Schil de appel en snij in kleine blokjes voor de uienchutney.
6.
Laat de azijn, suiker en kaneel samen opkoken, kruid met peper en zout. Voeg de appel- en uienblokjes toe, breng aan de kook en voeg dan de rozijnen toe.
7.
Laat de chutney 40 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Roer regelmatig zodat hij niet aanbrandt. Laat de chutney afkoelen.
8.
Maak de lente-ui schoon en snij in dunne ringetjes.
9.
Dresseer het gerecht: begin met een aardappelkoek. Schep de champignons erop en voeg ook een lepel roomdip toe. Leg daar een aardappelkoek met rodekool met appel op. En leg daar vervolgens een aardappelkoek met chutney en lente-uien als topping op. Serveer de rest van de dip en de chutney erbij.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.