Laat de paprika 5 minuten ontdooien. Doe de passata, de uien- en paprikablokjes, de azijn, suiker, zout en olijfolie in een kookpot, breng alles aan de kook en laat onder regelmatig roeren 12 tot 15 minuten garen tot de ingrediënten zacht zijn. Kruid met een snufje cayennepeper. Was de tijm en schud droog. Voeg de tijm en de knoflook toe en haal de pot van het vuur. Haal de tijm en knoflook er weer uit, en kruid de relish indien nodig nog met zout, suiker en azijn
2.
Bak de bevroren zuiderse aardappelpartjes 8 minuten in een pan met olie op middelhoog vuur en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
3.
Schik de aardappelpartjes met de paprikarelish samen op een bord of afzonderlijk in kommetjes.
Tip
De relish is nog enkele weken houdbaar in de koelkast als hij nog warm in inmaakglas wordt gedaan.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de paprika 5 minuten ontdooien. Doe de passata, de uien- en paprikablokjes, de azijn, suiker, zout en olijfolie in een kookpot, breng alles aan de kook en laat onder regelmatig roeren 12 tot 15 minuten garen tot de ingrediënten zacht zijn. Kruid met een snufje cayennepeper. Was de tijm en schud droog. Voeg de tijm en de knoflook toe en haal de pot van het vuur. Haal de tijm en knoflook er weer uit, en kruid de relish indien nodig nog met zout, suiker en azijn
2.
Bak de bevroren zuiderse aardappelpartjes 8 minuten in een pan met olie op middelhoog vuur en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
3.
Schik de aardappelpartjes met de paprikarelish samen op een bord of afzonderlijk in kommetjes.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de paprika 5 minuten ontdooien. Doe de passata, de uien- en paprikablokjes, de azijn, suiker, zout en olijfolie in een kookpot, breng alles aan de kook en laat onder regelmatig roeren 12 tot 15 minuten garen tot de ingrediënten zacht zijn. Kruid met een snufje cayennepeper. Was de tijm en schud droog. Voeg de tijm en de knoflook toe en haal de pot van het vuur. Haal de tijm en knoflook er weer uit, en kruid de relish indien nodig nog met zout, suiker en azijn
2.
Bak de bevroren zuiderse aardappelpartjes 8 minuten in een pan met olie op middelhoog vuur en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
3.
Schik de aardappelpartjes met de paprikarelish samen op een bord of afzonderlijk in kommetjes.
Tip
De relish is nog enkele weken houdbaar in de koelkast als hij nog warm in inmaakglas wordt gedaan.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.