Chicken wings bestrooien met wat cayennepeper en in de oven bakken.
2.
2 EL mayonaise en 2 EL zure room mengen, hierna de blauwschimmelkaas erdoor prakken en op smaak brengen met citroensap, peper en zout.
3.
Bleekselderij stengels in dunne korte stengeltjes snijden en dit samen met de chicken wings en blauwe kaasdip serveren.
Ingrediënten
¼zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
½zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
¾zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1¼zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1½zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1¾zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2¼zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2½zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2¾zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
3zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
¼snufje
cayennepeper
½snufje
cayennepeper
¾snufje
cayennepeper
1snufje
cayennepeper
1¼snufje
cayennepeper
1½snufje
cayennepeper
1¾snufje
cayennepeper
2snufje
cayennepeper
2¼snufje
cayennepeper
2½snufje
cayennepeper
2¾snufje
cayennepeper
3snufje
cayennepeper
½EL
mayonaise
1EL
mayonaise
1½EL
mayonaise
2EL
mayonaise
2½EL
mayonaise
3EL
mayonaise
3½EL
mayonaise
4EL
mayonaise
5EL
mayonaise
5EL
mayonaise
5EL
mayonaise
6EL
mayonaise
½EL
zure room
1EL
zure room
1½EL
zure room
2EL
zure room
2½EL
zure room
3EL
zure room
3½EL
zure room
4EL
zure room
5EL
zure room
5EL
zure room
5EL
zure room
6EL
zure room
¼stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
½stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
¾stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1¼stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1½stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1¾stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2¼stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2½stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2¾stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
3stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Chicken wings bestrooien met wat cayennepeper en in de oven bakken.
2.
2 EL mayonaise en 2 EL zure room mengen, hierna de blauwschimmelkaas erdoor prakken en op smaak brengen met citroensap, peper en zout.
3.
Bleekselderij stengels in dunne korte stengeltjes snijden en dit samen met de chicken wings en blauwe kaasdip serveren.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Feestelijke gerechten
Eigenschappen:
zonder vis,zonder varkensvlees
Ingrediënten
¼zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
½zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
¾zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1¼zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1½zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
1¾zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2¼zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2½zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
2¾zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
3zak(ken)
chicken wings (art. 11472)
¼snufje
cayennepeper
½snufje
cayennepeper
¾snufje
cayennepeper
1snufje
cayennepeper
1¼snufje
cayennepeper
1½snufje
cayennepeper
1¾snufje
cayennepeper
2snufje
cayennepeper
2¼snufje
cayennepeper
2½snufje
cayennepeper
2¾snufje
cayennepeper
3snufje
cayennepeper
½EL
mayonaise
1EL
mayonaise
1½EL
mayonaise
2EL
mayonaise
2½EL
mayonaise
3EL
mayonaise
3½EL
mayonaise
4EL
mayonaise
5EL
mayonaise
5EL
mayonaise
5EL
mayonaise
6EL
mayonaise
½EL
zure room
1EL
zure room
1½EL
zure room
2EL
zure room
2½EL
zure room
3EL
zure room
3½EL
zure room
4EL
zure room
5EL
zure room
5EL
zure room
5EL
zure room
6EL
zure room
¼stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
½stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
¾stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1¼stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1½stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
1¾stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2¼stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2½stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
2¾stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
3stuk(s)
blauwschimmelkaas (type roquefort)
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Citroensap
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bleekselderij stengels
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Chicken wings bestrooien met wat cayennepeper en in de oven bakken.
2.
2 EL mayonaise en 2 EL zure room mengen, hierna de blauwschimmelkaas erdoor prakken en op smaak brengen met citroensap, peper en zout.
3.
Bleekselderij stengels in dunne korte stengeltjes snijden en dit samen met de chicken wings en blauwe kaasdip serveren.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.