Fetadip

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Verbrokkel de feta. Pers de citroen en rasp wat zeste van de schil. Plet de peperbessen grof.
 Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed. Kruid naar smaak met zout.

Ingrediënten


Aantal personen:
50 g
feta
½ stuk(ken)
citroen, onbehandeld
6 stuk(ken)
rozepeperbessen
100 g
Griekse yoghurt
100 g
zure room
1 EL bofrost* Mediterrane kruidenmix
1 EL
1 TL
worcestersaus
1 snufje
zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verbrokkel de feta. Pers de citroen en rasp wat zeste van de schil. Plet de peperbessen grof.
2.
Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed. Kruid naar smaak met zout.