Italiaans groentepannetje met tagliatelle

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en laat uitlekken.
 Gaar de bevroren Italiaanse groentepan 12 minuten in een verhitte antikleefpan. Roer tijdens het garen regelmatig om.
 Meng de groenten voorzichtig onder de gekookte tagliatelle en dresseer op de borden. Verhit de pan opnieuw met wat olijfolie en bak de rozemarijntakjes kort aan. Strooi de rozemarijntakjes en de geraspte parmezaan over de tagliatelle met groenten.

Ingrediënten


Aantal personen:
1000 g bofrost* Italiaanse groentepan
1000 g
bofrost*Italiaanse groentepan
500 g
tagliatelle
4 takje(s)
rozemarijn
4 EL
parmezaan
1 EL
olijfolie
1 snufje
zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water en laat uitlekken.
2.
Gaar de bevroren Italiaanse groentepan 12 minuten in een verhitte antikleefpan. Roer tijdens het garen regelmatig om.
3.
Meng de groenten voorzichtig onder de gekookte tagliatelle en dresseer op de borden. Verhit de pan opnieuw met wat olijfolie en bak de rozemarijntakjes kort aan. Strooi de rozemarijntakjes en de geraspte parmezaan over de tagliatelle met groenten.