Loempia op Vietnamese wijze met een mango-chili salade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
15 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 De rijpe mango’s schillen en in mooie lange fijne reepjes snijden.
 Het rode chilipepertje doormidden snijden en de zaadjes verwijderen, de chili in kleine blokjes snijden en toevoegen aan de reepjes mango. Op smaak brengen met wat sesamolie, vissaus, sesamzaadjes en verse koriander.
 De loempia’s knapperig bakken in de friteuse en samen met de salade op een bord serveren.

Ingrediënten


Aantal personen:
8 stuk(s) bofrost* Loempia's op vietnamese wijze
8 stuk(s)
2 stuk(s)
rijpe mango's
1 stuk(s)
rood chilipepertje
1 scheutje
sesamolie
2 TL
sesamzaadjes
1 scheutje
vissaus
5 takje(s)
verse koriander
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De rijpe mango’s schillen en in mooie lange fijne reepjes snijden.
2.
Het rode chilipepertje doormidden snijden en de zaadjes verwijderen, de chili in kleine blokjes snijden en toevoegen aan de reepjes mango. Op smaak brengen met wat sesamolie, vissaus, sesamzaadjes en verse koriander.
3.
De loempia’s knapperig bakken in de friteuse en samen met de salade op een bord serveren.