Steak-sandwich

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten, Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 Laat de broodjes, de kruidenbotertoefjes en de steaks ontdooien in de koelkast.
 Bak de broodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking.
 Meng de kruidenbotertoefjes met de verse kaas. Was de rucola en zwier ze droog. Pel de uien, snijd ze in ringen en laat ze langzaam inkoken in de balsamicoazijn in een afgedekte pot op laag vuur. Laat het vocht zonder deksel verder inkoken tot konfijt en breng op smaak met peper.
 Bereid de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze daarna 10 minuten rusten. Was ondertussen de verse tomaten en snij ze in plakjes.
 Mix de gedroogde tomaten en rasp de pecorino. Snijd de broodjes open en snijd de steaks in dunne plakjes. Smeer de kruidenboterkaas op de onderste helften, leg er vervolgens de schijfjes tomaat op en daarna de plakjes steak. Lepel er een beetje ui bij, verdeel er nog wat rucola op en strooi de pecorino erover. Smeer de gepureerde tomaten op de bovenste broodjeshelften en sluit de broodjes.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 bofrost* Rustieke broodjes, wit en met granen
4
6 stuk(s) bofrost* Kruidenboter
6 stuk(s)
8 bofrost* Mini rumpsteaks, gemarineerd
8
100 g
verse kaas
40 g
Ruccola
2
rode uien
100 ml
balsamicoazijn
1 snufje
peper
2
kleine trostomaten
8
gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
80 g
pecorino kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de broodjes, de kruidenbotertoefjes en de steaks ontdooien in de koelkast.
2.
Bak de broodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking.
3.
Meng de kruidenbotertoefjes met de verse kaas. Was de rucola en zwier ze droog. Pel de uien, snijd ze in ringen en laat ze langzaam inkoken in de balsamicoazijn in een afgedekte pot op laag vuur. Laat het vocht zonder deksel verder inkoken tot konfijt en breng op smaak met peper.
4.
Bereid de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze daarna 10 minuten rusten. Was ondertussen de verse tomaten en snij ze in plakjes.
5.
Mix de gedroogde tomaten en rasp de pecorino. Snijd de broodjes open en snijd de steaks in dunne plakjes. Smeer de kruidenboterkaas op de onderste helften, leg er vervolgens de schijfjes tomaat op en daarna de plakjes steak. Lepel er een beetje ui bij, verdeel er nog wat rucola op en strooi de pecorino erover. Smeer de gepureerde tomaten op de bovenste broodjeshelften en sluit de broodjes.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.