Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
2.
Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
2.
Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
2.
Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
4.
Bestrooi met verse bieslook en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.