Tortilla (groenteomelet)

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
 Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
 Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
 Bestrooi met verse bieslook en dien op.

Ingrediënten


Aantal personen:
2 EL
olijfolie
400 g bofrost* Aardappelschijfjes 1200 g
400 g
200 g bofrost* Broccoliroosjes 1000 g
200 g
200 g bofrost* Champignonschijfjes 1000 g
200 g
3
eieren
150 ml
melk
½ TL
knoflookpoeder
1 EL
verse bieslook
Zout
Versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
2.
Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
4.
Bestrooi met verse bieslook en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.