Verwarm de oven voor tot 230°C (heteluchtoven 200°C). Ondertussen het gewenste aantal broodjes een tiental minuten laten ontdooien. De broodjes op een bakrooster in het midden van de oven schuiven en de temperatuur verlagen tot 210°C (heteluchtoven 180°C).
De broodjes 10 minuten afbakken.
Bevochtig elk broodje vóór het bakken met wat water. Hierdoor wordt de korst knapperiger.
2.
De venkel goed wassen en de stengels en de onderkant van de venkel eraf snijden. De venkel in zeer dunne plakjes snijden met behulp van een mandoline.
3.
De frisee salade goed wassen en in kleinere stukken verdelen
4.
Enkele blokjes dillesaus gedurende 2 minuten verwarmen in de microgolfoven en even omroeren, daarna nog een 1 minuut verwarmen in de microgolf oven.
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren zalmburgers ca. 14 min op hoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes frisee salade, de gebakken zalmburger, de fijngesneden venkel en werk af met de dillesaus.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor tot 230°C (heteluchtoven 200°C). Ondertussen het gewenste aantal broodjes een tiental minuten laten ontdooien. De broodjes op een bakrooster in het midden van de oven schuiven en de temperatuur verlagen tot 210°C (heteluchtoven 180°C).
De broodjes 10 minuten afbakken.
Bevochtig elk broodje vóór het bakken met wat water. Hierdoor wordt de korst knapperiger.
2.
De venkel goed wassen en de stengels en de onderkant van de venkel eraf snijden. De venkel in zeer dunne plakjes snijden met behulp van een mandoline.
3.
De frisee salade goed wassen en in kleinere stukken verdelen
4.
Enkele blokjes dillesaus gedurende 2 minuten verwarmen in de microgolfoven en even omroeren, daarna nog een 1 minuut verwarmen in de microgolf oven.
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren zalmburgers ca. 14 min op hoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes frisee salade, de gebakken zalmburger, de fijngesneden venkel en werk af met de dillesaus.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor tot 230°C (heteluchtoven 200°C). Ondertussen het gewenste aantal broodjes een tiental minuten laten ontdooien. De broodjes op een bakrooster in het midden van de oven schuiven en de temperatuur verlagen tot 210°C (heteluchtoven 180°C).
De broodjes 10 minuten afbakken.
Bevochtig elk broodje vóór het bakken met wat water. Hierdoor wordt de korst knapperiger.
2.
De venkel goed wassen en de stengels en de onderkant van de venkel eraf snijden. De venkel in zeer dunne plakjes snijden met behulp van een mandoline.
3.
De frisee salade goed wassen en in kleinere stukken verdelen
4.
Enkele blokjes dillesaus gedurende 2 minuten verwarmen in de microgolfoven en even omroeren, daarna nog een 1 minuut verwarmen in de microgolf oven.
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren zalmburgers ca. 14 min op hoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes frisee salade, de gebakken zalmburger, de fijngesneden venkel en werk af met de dillesaus.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.