Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 De aardappelen laten ontdooien en een ovenschaal invetten.
2
 Bij de insnedes van de aardappelen telkens een stukje ham en een stukje kaas ertussen doen.
3
 In de ovenschaal leggen, en rijkelijk rozemarijn ertussen verdelen en besprenkelen met olijfolie.
4
 Ongeveer 15 minuten in een middelmatig hete oven bakken op 160 graden.

Vergelijkbare recepten

Hasselback potatoes gevuld met parmaham en gorgonzola

gemiddeld 20 min

Ingrediënten

1 zak(ken) bofrost*
1 zak(ken)
bofrost*Hasselback potatoes
100 g
gerookte ham
100 g
comté kaas
4 takje(s)
rozemarijn
1 scheut
olijfolie

Bereiding

1.
De aardappelen laten ontdooien en een ovenschaal invetten.
2.
Bij de insnedes van de aardappelen telkens een stukje ham en een stukje kaas ertussen doen.
3.
In de ovenschaal leggen, en rijkelijk rozemarijn ertussen verdelen en besprenkelen met olijfolie.
4.
Ongeveer 15 minuten in een middelmatig hete oven bakken op 160 graden.

Jouw bofrost*voordelen