Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
2
 Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
3
 Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
4
 Bestrooi met verse bieslook en dien op.

Vergelijkbare recepten

Tortilla (groenteomelet)

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

2 el
olijfolie
400 g bofrost*
400 g
Vegan
200 g bofrost*
200 g
Source de fibres
Source de protéines
200 g bofrost*
200 g
Vegan
Source de protéines
3
eieren
150 ml
melk
0.5 tl
knoflookpoeder
Zout
Versgemalen zwarte peper

Bereiding

1.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren aardappelschijfjes 10 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren broccoliroosjes en champignonschijfjes toe en laat 5 minuten mee stoven, totdat het vocht is ingekookt.
2.
Kluts de eieren met een garde los in de melk en kruid met peper, zout en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de groentepan met aardappelen en laat 10 minuten stollen op laag vuur.
4.
Bestrooi met verse bieslook en dien op.

Jouw bofrost*voordelen