Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
2
 Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
3
 Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
4
 Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.

Onze tip

Garneer met basilicum voor het opdienen.

Vergelijkbare recepten

Wortelspaghetti met spinazie en fetakaas

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

200 g bofrost*
200 g
Source de protéines
200 g bofrost* wortelen
200 g
25 g
sesamzaadjes
25 g
pijnboompitten
1 el
olijfolie
2 tl bofrost* bofrost*Fijngesneden knoflook
2 tl
1 snufje(s)
fijngehakt zeezout
1 snufje(s)
peper
100 g
fetakaas

Bereiding

1.
Laat de bladspinazie ontdooien en snij de wortelen tot spaghetti met een spiraalsnijder.
2.
Rooster de sesamzaadjes en pijnboompitten in een antikleefpan, voeg 1 el olijfolie en de knoflook toe.
3.
Voeg er dan de wortelspaghetti bij en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en verwarm nog 2 minuten mee. Kruid met peper en zout.
4.
Doe er als laatste de fetakaas bij, laat een beetje smelten en dresseer dan alles in diepe borden.

Jouw bofrost*voordelen