Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Zonder rundvlees, Glutenvrij, Vegan, Zeevruchtenvrij, Vleesvrij, Pluimveevrij, Vegetarisch, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes van 2 cm. Giet de bloemkool in een kom en laat ontdooien. Schil de gember en snijd deze in bijzonder fijne blokjes.
2
 Verhit de olie in een grote pot. Stoof de gember maar laat deze niet bruin worden. Strooi de curry erover en laat kort aanstoven. Voeg de tomatenpuree, de aardappelen en de bloemkool toe. Giet de kokosmelk en de groentebouillon erbij en breng aan de kook.
3
 Laat alles 15 à 20 minuten onafgedekt koken op een middelhoog vuur. Roer regelmatig. Kruid de curry met peper, zout en limoen. Meng de maïzena met een scheutje water en roer dit mengsel onder de curry. Laat kort opkoken. Snijd de tomaten in blokjes en verdeel deze over de curry. Werk af met koriander.

Vergelijkbare recepten

Bloemkoolcurry met aardappel

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

600.00 g
vastkokende aardappelen
800.00 g bofrost*
800.00 g
Vegan
1.00 Stuk
gember
2.00 Eetlepel
olie
4.00 Theelepel
currypoeder
1.00 Eetlepel
tomatenpuree
400.00 g
ongezoete kokosmelk (blik of tetrapak)
500.00 ml
groentebouillon
1.00 Snufje(s)
versgemalen peper, zout
3.00 Theelepel
limoensap
3.00 Theelepel
maïzena
1.00
grote tomaat
koriander

Bereiding

1.
Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes van 2 cm. Giet de bloemkool in een kom en laat ontdooien. Schil de gember en snijd deze in bijzonder fijne blokjes.
2.
Verhit de olie in een grote pot. Stoof de gember maar laat deze niet bruin worden. Strooi de curry erover en laat kort aanstoven. Voeg de tomatenpuree, de aardappelen en de bloemkool toe. Giet de kokosmelk en de groentebouillon erbij en breng aan de kook.
3.
Laat alles 15 à 20 minuten onafgedekt koken op een middelhoog vuur. Roer regelmatig. Kruid de curry met peper, zout en limoen. Meng de maïzena met een scheutje water en roer dit mengsel onder de curry. Laat kort opkoken. Snijd de tomaten in blokjes en verdeel deze over de curry. Werk af met koriander.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.