Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Varkensvrij

Bereiding

1
 Laat de borstfilets ongeveer 6 uur ontdooien in de koelkast. (Giet het dooivocht weg en vermijd dat het product direct of indirect in contact komt met andere levensmiddelen.) Leg de paprikablokjes op een bord, dek af en laat ongeveer 4,5 uur ontdooien in de koelkast. Dep vervolgens alles droog en snij de kippenborstfilets in hapklare stukken.
2
 Verhit de arachideolie in een wok of stoofpan en bak de kippenblokjes aan op hoog vuur.
3
 Haal het vlees uit de pan en kruid het met peper en zout. Voeg de uienblokjes toe en bak ze tot ze lichtbruin gekleurd zijn.
4
 Voeg nu de bevroren mangoblokjes, het currypoeder en de kurkuma toe en laat goed zacht worden vooraleer de pindakaas, groentebouillon en kokosroom toe te voegen.
5
 Laat de saus wat inkoken, kruid met peper en zout en pureer met een staafmixer. Voeg er dan het vlees en de paprikablokjes aan toe en laat het geheel nog enkele minuten opkoken.

Onze tip

Lekker bij Basmatirijst met groenten (art. 793)

Vergelijkbare recepten

Curry van kip met mango

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

4.00 Stuk bofrost*
4.00 Stuk
500.00 g bofrost*
500.00 g
bofrost*Paprika Trio
3.00 Eetlepel
arachideolie
4.00 Eetlepel bofrost*
4.00 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
300.00 g bofrost*
300.00 g
bofrost*Mangoblokjes
Vegan
2.00 Theelepel
currypoeder
2.00 Theelepel
kurkuma
2.50 Eetlepel
pindakaas
200.00 ml
groentebouillon
200.00 ml
kokosroom
Zout
Peper

Bereiding

1.
Laat de borstfilets ongeveer 6 uur ontdooien in de koelkast. (Giet het dooivocht weg en vermijd dat het product direct of indirect in contact komt met andere levensmiddelen.) Leg de paprikablokjes op een bord, dek af en laat ongeveer 4,5 uur ontdooien in de koelkast. Dep vervolgens alles droog en snij de kippenborstfilets in hapklare stukken.
2.
Verhit de arachideolie in een wok of stoofpan en bak de kippenblokjes aan op hoog vuur.
3.
Haal het vlees uit de pan en kruid het met peper en zout. Voeg de uienblokjes toe en bak ze tot ze lichtbruin gekleurd zijn.
4.
Voeg nu de bevroren mangoblokjes, het currypoeder en de kurkuma toe en laat goed zacht worden vooraleer de pindakaas, groentebouillon en kokosroom toe te voegen.
5.
Laat de saus wat inkoken, kruid met peper en zout en pureer met een staafmixer. Voeg er dan het vlees en de paprikablokjes aan toe en laat het geheel nog enkele minuten opkoken.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.