Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Spoel de pompoen af en maak schoon. Snij de bovenkant eraf (bewaar het deksel) en hol hem uit. Mix de gedroogde tomaten samen met de knoflook, olijfolie, noten, en peper en zout. Rasp de parmezaan en voeg toe.
2
 Snij de chilipeper in heel fijne ringetjes, rasp de zeste van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Meng deze ingrediënten met de pesto, de garnaalstaarten, de groenten en de linzen, breng indien nodig op smaak met zout en vul de pompoen ermee.
3
 Zet het deksel van de pompoen er terug bovenop en bestrijk hem volledig met olie. Laat de pompoen op een bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 minuten bakken op 160 ° hete lucht. Dien op met brood of een salade.

Vergelijkbare recepten

Gevulde hokkaidopompoen uit de oven met boerengroenten en tomatenpesto

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

600.00 g bofrost*
600.00 g
bofrost*Boerensoepgroenten
Vegan
320.00 g bofrost*
320.00 g
1.00
hokkaidopompoen
100.00 g
belugalinzen
50.00 g
gedroogde tomaten
30.00 g
parmezaan
50.00 g
geroosterde cashewnoten
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
Vegan
1.00
rode chili
80.00 ml
olijfolie
1.00
onbehandelde sinaasappel
zout & peper

Bereiding

1.
Spoel de pompoen af en maak schoon. Snij de bovenkant eraf (bewaar het deksel) en hol hem uit. Mix de gedroogde tomaten samen met de knoflook, olijfolie, noten, en peper en zout. Rasp de parmezaan en voeg toe.
2.
Snij de chilipeper in heel fijne ringetjes, rasp de zeste van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Meng deze ingrediënten met de pesto, de garnaalstaarten, de groenten en de linzen, breng indien nodig op smaak met zout en vul de pompoen ermee.
3.
Zet het deksel van de pompoen er terug bovenop en bestrijk hem volledig met olie. Laat de pompoen op een bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 minuten bakken op 160 ° hete lucht. Dien op met brood of een salade.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.