Laat de pangasiusfilets ongeveer 1,5 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 8 uur). Spoel de filets af onder lopend koud water, dep droog, kruid met peper en zout en prik ze golvend op spiesen. Verhit de olie in een pan en bak de filetsatés ongeveer 2,5 minuten op elke kant gaar op middelhoog vuur.
2.
Maak alvast de satésaus wanneer de filets nog aan het ontdooien zijn. Verhit olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook en gember kort aan op hoge temperatuur. Voeg de chilipeper toe en bak kort mee. Wie het niet graag pikant heeft, verwijdert het beste de zaden vóór het fijnsnijden. Blus met de kokosmelk en roer er de sambal oelek, sojasaus en pindakaas bij. Breng op smaak met het sap en de zeste van de limoen, laat vervolgens nog zo’n 10 minuten zachtjes inkoken tot een smeuïge saus. Voeg meer kokosmelk toe naargelang de gewenste consistentie en eventueel meer pindakaas naar smaak.
3.
Leg de pangasiusfilets op een laagje saus en giet er nog eens royaal saus overheen. Versier met kokosrasp.
Ingrediënten
1
pangasiusfilets
2
pangasiusfilets
3
pangasiusfilets
4
pangasiusfilets
5
pangasiusfilets
6
pangasiusfilets
7
pangasiusfilets
8
pangasiusfilets
10
pangasiusfilets
10
pangasiusfilets
10
pangasiusfilets
12
pangasiusfilets
15g
uienblokjes
30g
uienblokjes
50g
uienblokjes
60g
uienblokjes
75g
uienblokjes
90g
uienblokjes
100g
uienblokjes
125g
uienblokjes
125g
uienblokjes
150g
uienblokjes
175g
uienblokjes
175g
uienblokjes
½teentje(s)
knoflook
1teentje(s)
knoflook
1½teentje(s)
knoflook
2teentje(s)
knoflook
2½teentje(s)
knoflook
3teentje(s)
knoflook
3½teentje(s)
knoflook
4teentje(s)
knoflook
5teentje(s)
knoflook
5teentje(s)
knoflook
5teentje(s)
knoflook
6teentje(s)
knoflook
¾cm
gember
1½cm
gember
2¼cm
gember
3cm
gember
3¾cm
gember
5cm
gember
5cm
gember
6cm
gember
6¾cm
gember
7½cm
gember
8¼cm
gember
10cm
gember
¼
rode chili peper
½
rode chili peper
¾
rode chili peper
1
rode chili peper
1¼
rode chili peper
1½
rode chili peper
1¾
rode chili peper
2
rode chili peper
2¼
rode chili peper
2½
rode chili peper
2¾
rode chili peper
3
rode chili peper
40ml
kokosmelk
75ml
kokosmelk
125ml
kokosmelk
150ml
kokosmelk
200ml
kokosmelk
225ml
kokosmelk
275ml
kokosmelk
300ml
kokosmelk
350ml
kokosmelk
375ml
kokosmelk
425ml
kokosmelk
450ml
kokosmelk
¼afgestr. TL
sambal oelek
½afgestr. TL
sambal oelek
¾afgestr. TL
sambal oelek
1afgestr. TL
sambal oelek
1¼afgestr. TL
sambal oelek
1½afgestr. TL
sambal oelek
1¾afgestr. TL
sambal oelek
2afgestr. TL
sambal oelek
2¼afgestr. TL
sambal oelek
2½afgestr. TL
sambal oelek
2¾afgestr. TL
sambal oelek
3afgestr. TL
sambal oelek
1EL
donkere soja saus
2EL
donkere soja saus
3EL
donkere soja saus
4EL
donkere soja saus
5EL
donkere soja saus
6EL
donkere soja saus
7EL
donkere soja saus
8EL
donkere soja saus
10EL
donkere soja saus
10EL
donkere soja saus
10EL
donkere soja saus
12EL
donkere soja saus
50g
pindakaas
100g
pindakaas
150g
pindakaas
200g
pindakaas
250g
pindakaas
300g
pindakaas
350g
pindakaas
400g
pindakaas
450g
pindakaas
500g
pindakaas
550g
pindakaas
600g
pindakaas
¼
sap en zest bio limoen
½
sap en zest bio limoen
¾
sap en zest bio limoen
1
sap en zest bio limoen
1¼
sap en zest bio limoen
1½
sap en zest bio limoen
1¾
sap en zest bio limoen
2
sap en zest bio limoen
2¼
sap en zest bio limoen
2½
sap en zest bio limoen
2¾
sap en zest bio limoen
3
sap en zest bio limoen
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de pangasiusfilets ongeveer 1,5 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 8 uur). Spoel de filets af onder lopend koud water, dep droog, kruid met peper en zout en prik ze golvend op spiesen. Verhit de olie in een pan en bak de filetsatés ongeveer 2,5 minuten op elke kant gaar op middelhoog vuur.
2.
Maak alvast de satésaus wanneer de filets nog aan het ontdooien zijn. Verhit olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook en gember kort aan op hoge temperatuur. Voeg de chilipeper toe en bak kort mee. Wie het niet graag pikant heeft, verwijdert het beste de zaden vóór het fijnsnijden. Blus met de kokosmelk en roer er de sambal oelek, sojasaus en pindakaas bij. Breng op smaak met het sap en de zeste van de limoen, laat vervolgens nog zo’n 10 minuten zachtjes inkoken tot een smeuïge saus. Voeg meer kokosmelk toe naargelang de gewenste consistentie en eventueel meer pindakaas naar smaak.
3.
Leg de pangasiusfilets op een laagje saus en giet er nog eens royaal saus overheen. Versier met kokosrasp.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten,
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Ingrediënten
1
pangasiusfilets
2
pangasiusfilets
3
pangasiusfilets
4
pangasiusfilets
5
pangasiusfilets
6
pangasiusfilets
7
pangasiusfilets
8
pangasiusfilets
10
pangasiusfilets
10
pangasiusfilets
10
pangasiusfilets
12
pangasiusfilets
15g
uienblokjes
30g
uienblokjes
50g
uienblokjes
60g
uienblokjes
75g
uienblokjes
90g
uienblokjes
100g
uienblokjes
125g
uienblokjes
125g
uienblokjes
150g
uienblokjes
175g
uienblokjes
175g
uienblokjes
½teentje(s)
knoflook
1teentje(s)
knoflook
1½teentje(s)
knoflook
2teentje(s)
knoflook
2½teentje(s)
knoflook
3teentje(s)
knoflook
3½teentje(s)
knoflook
4teentje(s)
knoflook
5teentje(s)
knoflook
5teentje(s)
knoflook
5teentje(s)
knoflook
6teentje(s)
knoflook
¾cm
gember
1½cm
gember
2¼cm
gember
3cm
gember
3¾cm
gember
5cm
gember
5cm
gember
6cm
gember
6¾cm
gember
7½cm
gember
8¼cm
gember
10cm
gember
¼
rode chili peper
½
rode chili peper
¾
rode chili peper
1
rode chili peper
1¼
rode chili peper
1½
rode chili peper
1¾
rode chili peper
2
rode chili peper
2¼
rode chili peper
2½
rode chili peper
2¾
rode chili peper
3
rode chili peper
40ml
kokosmelk
75ml
kokosmelk
125ml
kokosmelk
150ml
kokosmelk
200ml
kokosmelk
225ml
kokosmelk
275ml
kokosmelk
300ml
kokosmelk
350ml
kokosmelk
375ml
kokosmelk
425ml
kokosmelk
450ml
kokosmelk
¼afgestr. TL
sambal oelek
½afgestr. TL
sambal oelek
¾afgestr. TL
sambal oelek
1afgestr. TL
sambal oelek
1¼afgestr. TL
sambal oelek
1½afgestr. TL
sambal oelek
1¾afgestr. TL
sambal oelek
2afgestr. TL
sambal oelek
2¼afgestr. TL
sambal oelek
2½afgestr. TL
sambal oelek
2¾afgestr. TL
sambal oelek
3afgestr. TL
sambal oelek
1EL
donkere soja saus
2EL
donkere soja saus
3EL
donkere soja saus
4EL
donkere soja saus
5EL
donkere soja saus
6EL
donkere soja saus
7EL
donkere soja saus
8EL
donkere soja saus
10EL
donkere soja saus
10EL
donkere soja saus
10EL
donkere soja saus
12EL
donkere soja saus
50g
pindakaas
100g
pindakaas
150g
pindakaas
200g
pindakaas
250g
pindakaas
300g
pindakaas
350g
pindakaas
400g
pindakaas
450g
pindakaas
500g
pindakaas
550g
pindakaas
600g
pindakaas
¼
sap en zest bio limoen
½
sap en zest bio limoen
¾
sap en zest bio limoen
1
sap en zest bio limoen
1¼
sap en zest bio limoen
1½
sap en zest bio limoen
1¾
sap en zest bio limoen
2
sap en zest bio limoen
2¼
sap en zest bio limoen
2½
sap en zest bio limoen
2¾
sap en zest bio limoen
3
sap en zest bio limoen
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
zwarte peper
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
kokosrasp
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de pangasiusfilets ongeveer 1,5 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 8 uur). Spoel de filets af onder lopend koud water, dep droog, kruid met peper en zout en prik ze golvend op spiesen. Verhit de olie in een pan en bak de filetsatés ongeveer 2,5 minuten op elke kant gaar op middelhoog vuur.
2.
Maak alvast de satésaus wanneer de filets nog aan het ontdooien zijn. Verhit olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook en gember kort aan op hoge temperatuur. Voeg de chilipeper toe en bak kort mee. Wie het niet graag pikant heeft, verwijdert het beste de zaden vóór het fijnsnijden. Blus met de kokosmelk en roer er de sambal oelek, sojasaus en pindakaas bij. Breng op smaak met het sap en de zeste van de limoen, laat vervolgens nog zo’n 10 minuten zachtjes inkoken tot een smeuïge saus. Voeg meer kokosmelk toe naargelang de gewenste consistentie en eventueel meer pindakaas naar smaak.
3.
Leg de pangasiusfilets op een laagje saus en giet er nog eens royaal saus overheen. Versier met kokosrasp.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.