Vis op de bbq in papillot

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:

Bereiding

 4 stukken aluminiumfolie insmeren met een beetje olijfolie.
 De aardappelen in dunne plakjes snijden en dakpansgewijs hierop verdelen. De gesneden prei hierop verdelen en als laatste de alaskapollakfilet hierop leggen samen met wat verse tijm en een schijfje citroen.
 De aluminiumpakketjes voorzichtig dichtvouwen.
 Gedurende 15 minuten garen op de BBQ

Ingrediënten


Aantal personen:
1 zak(ken)
Alaskapollakfilets met citroen en tijm (art. 15475)
600 g
geschilde nieuwe aardappelen
2 stuk(s)
prei in ringen gesneden
4 stuk(s)
aluminiumfolie
Olijfolie
Verse tijm
Citroen
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
4 stukken aluminiumfolie insmeren met een beetje olijfolie.
2.
De aardappelen in dunne plakjes snijden en dakpansgewijs hierop verdelen. De gesneden prei hierop verdelen en als laatste de alaskapollakfilet hierop leggen samen met wat verse tijm en een schijfje citroen.
3.
De aluminiumpakketjes voorzichtig dichtvouwen.
4.
Gedurende 15 minuten garen op de BBQ