Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Biscotto Ghiotto met gekarameliseerde appel ,kaneelschuim en notenkrokantje
gemiddeld
30 min
Ingrediënten
1.00 Hart(en) bofrost*
1.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
25.00g
ongezouten pindanootjes
½
zoete appels
¼Eetlepel
boter
½
kaneel
½
Instantkoffie
½Theelepel
suiker
1.00Theelepel
heet water
poedersuiker
2.00 Hart(en) bofrost*
2.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
50.00g
ongezouten pindanootjes
1.00
zoete appels
½Eetlepel
boter
1.00
kaneel
1.00
Instantkoffie
1.00Theelepel
suiker
2.00Theelepel
heet water
poedersuiker
3.00 Hart(en) bofrost*
3.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
75.00g
ongezouten pindanootjes
1½
zoete appels
¾Eetlepel
boter
1½
kaneel
1½
Instantkoffie
1½Theelepel
suiker
3.00Theelepel
heet water
poedersuiker
4.00 Hart(en) bofrost*
4.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
100.00g
ongezouten pindanootjes
2.00
zoete appels
1.00Eetlepel
boter
2.00
kaneel
2.00
Instantkoffie
2.00Theelepel
suiker
4.00Theelepel
heet water
poedersuiker
5.00 Hart(en) bofrost*
5.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
125.00g
ongezouten pindanootjes
2½
zoete appels
1¼Eetlepel
boter
2½
kaneel
2½
Instantkoffie
2½Theelepel
suiker
5.00Theelepel
heet water
poedersuiker
6.00 Hart(en) bofrost*
6.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
150.00g
ongezouten pindanootjes
3.00
zoete appels
1½Eetlepel
boter
3.00
kaneel
3.00
Instantkoffie
3.00Theelepel
suiker
6.00Theelepel
heet water
poedersuiker
7.00 Hart(en) bofrost*
7.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
175.00g
ongezouten pindanootjes
3½
zoete appels
1¾Eetlepel
boter
3½
kaneel
3½
Instantkoffie
3½Theelepel
suiker
7.00Theelepel
heet water
poedersuiker
8.00 Hart(en) bofrost*
8.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
200.00g
ongezouten pindanootjes
4.00
zoete appels
2.00Eetlepel
boter
4.00
kaneel
4.00
Instantkoffie
4.00Theelepel
suiker
8.00Theelepel
heet water
poedersuiker
9.00 Hart(en) bofrost*
9.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
225.00g
ongezouten pindanootjes
4½
zoete appels
2¼Eetlepel
boter
4½
kaneel
4½
Instantkoffie
4½Theelepel
suiker
9.00Theelepel
heet water
poedersuiker
10.00 Hart(en) bofrost*
10.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
250.00g
ongezouten pindanootjes
5.00
zoete appels
2½Eetlepel
boter
5.00
kaneel
5.00
Instantkoffie
5.00Theelepel
suiker
10.00Theelepel
heet water
poedersuiker
11.00 Hart(en) bofrost*
11.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
275.00g
ongezouten pindanootjes
5½
zoete appels
2¾Eetlepel
boter
5½
kaneel
5½
Instantkoffie
5½Theelepel
suiker
11.00Theelepel
heet water
poedersuiker
12.00 Hart(en) bofrost*
12.00Hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
Het product is momenteel niet beschikbaar
300.00g
ongezouten pindanootjes
6.00
zoete appels
3.00Eetlepel
boter
6.00
kaneel
6.00
Instantkoffie
6.00Theelepel
suiker
12.00Theelepel
heet water
poedersuiker
Bereiding
1.
Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2.
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3.
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4.
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.