Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Extra tijd:

De chocoladevulling en bessensaus voor de French cups worden het best een dag op voorhand gemaakt.

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
623.0 kcal
Vetten:
30.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
82.0 g
Eiwitten:
6.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 Een dag op voorhand: Voor de French cups: laat de croissants de dag voordien ontdooien. Maak 4 aluminium hoorntjes van ongeveer 15 cm lang. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C. Snij de croissants in tweeën en rol ze gelijkmatig uit. Vet de aluminium hoorntjes in met de boter en bebloem ze. Draai er de deegstroken rond en laat ze 10-12 minuten bakken in de oven op een ovenplaat met bakpapier.
2
 Voor de chocoladevulling: verwarm de room en voeg de couverturechocolade beetje bij beetje toe. Gebruik het liefst een spatel om de chocolade onder de room te mengen.
3
 Voor de bessensaus: doe 4/5 van de bessen samen met de suiker en het water in een blender (of gebruik een staafmixer) en mix fijn. Passeer de saus door een kleine zeef.
4
 Warm de chocoladevulling de volgende dag even op in de microgolfoven om ze iets vloeibaarder te maken. Voeg de rest van de bessen toe en verdeel de vulling in de hoorntjes. Laat een beetje opstijven. Strijk de binnenkant van de hoorntjes vervolgens rijkelijk in met de vruchtensaus en vul ze tot slot op met lekker veel ijs.

Vergelijkbare recepten

Blueberry meets black & white in Frenchcup

gemiddeld 60 min

Ingrediënten

2.00 Stuk bofrost*
2.00 Stuk
bofrost*Originele Franse botercroissants
Vegetarisch
40.00 g
boter
50.00 g
bloem
30.00 ml
room
90.00 g
kwalitatieve couverture van melkchocolade
200.00 g bofrost*
200.00 g
bofrost*BIO Wilde bosbessen
150.00 g
suiker
20.00 ml
water
8.00 bol/bollen bofrost*
8.00 bol/bollen
bofrost*Blueberry meets Black & White

Bereiding

1.
Een dag op voorhand: Voor de French cups: laat de croissants de dag voordien ontdooien. Maak 4 aluminium hoorntjes van ongeveer 15 cm lang. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C. Snij de croissants in tweeën en rol ze gelijkmatig uit. Vet de aluminium hoorntjes in met de boter en bebloem ze. Draai er de deegstroken rond en laat ze 10-12 minuten bakken in de oven op een ovenplaat met bakpapier.
2.
Voor de chocoladevulling: verwarm de room en voeg de couverturechocolade beetje bij beetje toe. Gebruik het liefst een spatel om de chocolade onder de room te mengen.
3.
Voor de bessensaus: doe 4/5 van de bessen samen met de suiker en het water in een blender (of gebruik een staafmixer) en mix fijn. Passeer de saus door een kleine zeef.
4.
Warm de chocoladevulling de volgende dag even op in de microgolfoven om ze iets vloeibaarder te maken. Voeg de rest van de bessen toe en verdeel de vulling in de hoorntjes. Laat een beetje opstijven. Strijk de binnenkant van de hoorntjes vervolgens rijkelijk in met de vruchtensaus en vul ze tot slot op met lekker veel ijs.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.