Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2
 Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
 Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4
 Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5
 Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.

Vergelijkbare recepten

dolcedo Spaghetti tradizionale met chocoladegebakje en gemarineerde aardbeien

gemiddeld 20 min

Ingrediënten

300 g
verse aardeien
10
basilicumblaadjes
2 Hart(en) bofrost*
2 Hart(en)
bofrost*Chocoladegebakjes
2 Theelepel
bloemsuiker
150 g
Suiker
4 bol/bollen bofrost*
4 bol/bollen
bofrost*‘dolcedo’ roomijs Spaghetti tradizionale
Vegetarisch
onbehandelde limoen

Bereiding

1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.