dolcedo Spaghetti tradizionale met chocoladegebakje en gemarineerde aardbeien
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
Bereiding
1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.