Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2
 Mix de aardbeien fijn.
3
 Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4
 Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5
 Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.

Vergelijkbare recepten

Paastaart

gemiddeld 20 min

Ingrediënten

1.00 bofrost*
1.00
Vegetarisch
1.00
chocolade paashaas
80.00 g
aardbeien
250.00 g
magere verse kaas
2.00 Eetlepel
suiker
50.00 g
witte chocolade
paaseitjes
slagroomversteviger

Bereiding

1.
Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2.
Mix de aardbeien fijn.
3.
Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4.
Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5.
Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.