1 Verdeel de frambozen op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien (in de koelkast 3,5 uur).
2.
2 Week de gelatine in koud water. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het vanillemerg eruit. Breng de room met het vanillemerg en het stokje langzaam aan de kook op laag vuur en laat 10 à 15 minuten pruttelen. Roer de suiker erbij en haal het stokje eruit.
3.
3 Pureer de frambozen samen met de marmelade en het poedersuiker. Hou wel nog enkele frambozen opzij. Voeg sinaasappellikeur toe naar smaak.
4.
4 Voeg de gelatine zonder uit te wringen toe aan de room en roer. Spoel de vormpjes (van 100 ml) af met koud water en giet de bereide room erin. Laat afkoelen, dek af en zet nog minstens 6 uur (of een nacht) koud.
5.
5 Ga met een mes langs de rand om de panna cotta los te maken, zet de vormpjes eventueel kort in heet water. Draai de panna cotta om op bordjes. Giet de frambozencoulis errond. Werk af met frambozen, muntblaadjes en poedersuiker en dien op.
Ingrediënten
90 g bofrost* Frambozen
90g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
175 g bofrost* Frambozen
175g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
275 g bofrost* Frambozen
275g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
350 g bofrost* Frambozen
350g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
450 g bofrost* Frambozen
450g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
525 g bofrost* Frambozen
525g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
625 g bofrost* Frambozen
625g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
700 g bofrost* Frambozen
700g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
800 g bofrost* Frambozen
800g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
875 g bofrost* Frambozen
875g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
975 g bofrost* Frambozen
975g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1050 g bofrost* Frambozen
1050g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1blad/bladeren
witte gelatine
2blad/bladeren
witte gelatine
3blad/bladeren
witte gelatine
4blad/bladeren
witte gelatine
5blad/bladeren
witte gelatine
6blad/bladeren
witte gelatine
7blad/bladeren
witte gelatine
8blad/bladeren
witte gelatine
10blad/bladeren
witte gelatine
10blad/bladeren
witte gelatine
10blad/bladeren
witte gelatine
12blad/bladeren
witte gelatine
¼stuk(ken)
vanillestokje
½stuk(ken)
vanillestokje
¾stuk(ken)
vanillestokje
1stuk(ken)
vanillestokje
1¼stuk(ken)
vanillestokje
1½stuk(ken)
vanillestokje
1¾stuk(ken)
vanillestokje
2stuk(ken)
vanillestokje
2¼stuk(ken)
vanillestokje
2½stuk(ken)
vanillestokje
2¾stuk(ken)
vanillestokje
3stuk(ken)
vanillestokje
100g
room
200g
room
300g
room
400g
room
500g
room
600g
room
700g
room
800g
room
900g
room
1000g
room
1100g
room
1200g
room
12½g
suiker
25g
suiker
40g
suiker
50g
suiker
60g
suiker
75g
suiker
90g
suiker
100g
suiker
125g
suiker
125g
suiker
150g
suiker
150g
suiker
½EL
marmelade
1EL
marmelade
1½EL
marmelade
2EL
marmelade
2½EL
marmelade
3EL
marmelade
3½EL
marmelade
4EL
marmelade
5EL
marmelade
5EL
marmelade
5EL
marmelade
6EL
marmelade
½EL
poedersuiker
1EL
poedersuiker
1½EL
poedersuiker
2EL
poedersuiker
2½EL
poedersuiker
3EL
poedersuiker
3½EL
poedersuiker
4EL
poedersuiker
5EL
poedersuiker
5EL
poedersuiker
5EL
poedersuiker
6EL
poedersuiker
¼scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
½scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
¾scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1¼scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1½scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1¾scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2¼scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2½scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2¾scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
3scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1blaadje(s)
Minze
2blaadje(s)
Minze
3blaadje(s)
Minze
4blaadje(s)
Minze
5blaadje(s)
Minze
6blaadje(s)
Minze
7blaadje(s)
Minze
8blaadje(s)
Minze
10blaadje(s)
Minze
10blaadje(s)
Minze
10blaadje(s)
Minze
12blaadje(s)
Minze
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
1 Verdeel de frambozen op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien (in de koelkast 3,5 uur).
2.
2 Week de gelatine in koud water. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het vanillemerg eruit. Breng de room met het vanillemerg en het stokje langzaam aan de kook op laag vuur en laat 10 à 15 minuten pruttelen. Roer de suiker erbij en haal het stokje eruit.
3.
3 Pureer de frambozen samen met de marmelade en het poedersuiker. Hou wel nog enkele frambozen opzij. Voeg sinaasappellikeur toe naar smaak.
4.
4 Voeg de gelatine zonder uit te wringen toe aan de room en roer. Spoel de vormpjes (van 100 ml) af met koud water en giet de bereide room erin. Laat afkoelen, dek af en zet nog minstens 6 uur (of een nacht) koud.
5.
5 Ga met een mes langs de rand om de panna cotta los te maken, zet de vormpjes eventueel kort in heet water. Draai de panna cotta om op bordjes. Giet de frambozencoulis errond. Werk af met frambozen, muntblaadjes en poedersuiker en dien op.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
410 kcal
Vet:
32 g
Koolhydraten:
26 g
Proteïne:
4 g
Ingrediënten
90 g bofrost* Frambozen
90g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
175 g bofrost* Frambozen
175g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
275 g bofrost* Frambozen
275g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
350 g bofrost* Frambozen
350g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
450 g bofrost* Frambozen
450g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
525 g bofrost* Frambozen
525g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
625 g bofrost* Frambozen
625g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
700 g bofrost* Frambozen
700g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
800 g bofrost* Frambozen
800g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
875 g bofrost* Frambozen
875g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
975 g bofrost* Frambozen
975g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1050 g bofrost* Frambozen
1050g
bofrost*Frambozen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1blad/bladeren
witte gelatine
2blad/bladeren
witte gelatine
3blad/bladeren
witte gelatine
4blad/bladeren
witte gelatine
5blad/bladeren
witte gelatine
6blad/bladeren
witte gelatine
7blad/bladeren
witte gelatine
8blad/bladeren
witte gelatine
10blad/bladeren
witte gelatine
10blad/bladeren
witte gelatine
10blad/bladeren
witte gelatine
12blad/bladeren
witte gelatine
¼stuk(ken)
vanillestokje
½stuk(ken)
vanillestokje
¾stuk(ken)
vanillestokje
1stuk(ken)
vanillestokje
1¼stuk(ken)
vanillestokje
1½stuk(ken)
vanillestokje
1¾stuk(ken)
vanillestokje
2stuk(ken)
vanillestokje
2¼stuk(ken)
vanillestokje
2½stuk(ken)
vanillestokje
2¾stuk(ken)
vanillestokje
3stuk(ken)
vanillestokje
100g
room
200g
room
300g
room
400g
room
500g
room
600g
room
700g
room
800g
room
900g
room
1000g
room
1100g
room
1200g
room
12½g
suiker
25g
suiker
40g
suiker
50g
suiker
60g
suiker
75g
suiker
90g
suiker
100g
suiker
125g
suiker
125g
suiker
150g
suiker
150g
suiker
½EL
marmelade
1EL
marmelade
1½EL
marmelade
2EL
marmelade
2½EL
marmelade
3EL
marmelade
3½EL
marmelade
4EL
marmelade
5EL
marmelade
5EL
marmelade
5EL
marmelade
6EL
marmelade
½EL
poedersuiker
1EL
poedersuiker
1½EL
poedersuiker
2EL
poedersuiker
2½EL
poedersuiker
3EL
poedersuiker
3½EL
poedersuiker
4EL
poedersuiker
5EL
poedersuiker
5EL
poedersuiker
5EL
poedersuiker
6EL
poedersuiker
¼scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
½scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
¾scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1¼scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1½scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1¾scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2¼scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2½scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
2¾scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
3scheutje
sinaasappellikeur naar smaak (bv. Cointreau)
1blaadje(s)
Minze
2blaadje(s)
Minze
3blaadje(s)
Minze
4blaadje(s)
Minze
5blaadje(s)
Minze
6blaadje(s)
Minze
7blaadje(s)
Minze
8blaadje(s)
Minze
10blaadje(s)
Minze
10blaadje(s)
Minze
10blaadje(s)
Minze
12blaadje(s)
Minze
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
1 Verdeel de frambozen op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien (in de koelkast 3,5 uur).
2.
2 Week de gelatine in koud water. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het vanillemerg eruit. Breng de room met het vanillemerg en het stokje langzaam aan de kook op laag vuur en laat 10 à 15 minuten pruttelen. Roer de suiker erbij en haal het stokje eruit.
3.
3 Pureer de frambozen samen met de marmelade en het poedersuiker. Hou wel nog enkele frambozen opzij. Voeg sinaasappellikeur toe naar smaak.
4.
4 Voeg de gelatine zonder uit te wringen toe aan de room en roer. Spoel de vormpjes (van 100 ml) af met koud water en giet de bereide room erin. Laat afkoelen, dek af en zet nog minstens 6 uur (of een nacht) koud.
5.
5 Ga met een mes langs de rand om de panna cotta los te maken, zet de vormpjes eventueel kort in heet water. Draai de panna cotta om op bordjes. Giet de frambozencoulis errond. Werk af met frambozen, muntblaadjes en poedersuiker en dien op.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.