Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Extra tijd:

+ 12 minuten baktijd

Bereiding

1
 Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2
 Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3
 Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4
 Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.

Onze tip

Garneer naar believen met fruit (bv. aalbessen) en muntblaadjes. Bij dit recept passen alle soorten bessen, probeer het ook eens met bofrost*Frambozen.

Vergelijkbare recepten

Rodevruchtenrol met vanille-ijs

eenvoudig 15 min

Ingrediënten

4
eieren
50 g
suiker
200 ml
melk
150 g
bloem
2 Eetlepel
bruiswater
1 Theelepel
olie voor de vorm
300 g bofrost*
300 g
bofrost*Rodevruchtenmix
1 Eetlepel
poedersuiker
200 ml bofrost*
200 ml
Vegetarisch
Herbruikbaar bakpapier

Bereiding

1.
Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3.
Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4.
Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.