Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
800.0 kcal
Vetten:
27.0 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0.0 g
Suikers:
0.0 g
Zout:
0.0 g
Koolhydraten:
92.0 g
Eiwitten:
15.0 g
Voedingsvezels:
0.0 g

Bereiding

1
 1 Schil de citrusvruchten à vif en snij ze in schijfjes. Laat de roomsoesjes ongeveer 1 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 2 uur).
2
 Voor de eiersaus: snij het vanillestokje in de lengte open en schraap het vanillemerg eruit. Meng in een metalen kom met het eigeel, suiker en zout tot een smeuïge consistentie. Voeg de gecondenseerde melk en de poedersuiker beetje bij beetje al kloppend toe. Meng er de cognac onder en klop op au bain-marie tot de massa bindt. Zet de zelfgemaakte eierlikeur in de koelkast.
3
 Meng de bruine suiker en de kaneel en strooi op de randen van grote borden. Maak een bedje van eierlikeur en schik het fruit erop van groot naar klein. Bedruppel met een beetje sinaasappellikeur. Schik enkele roomsoezen tussen het fruit, bestrooi met poedersuiker en werk mooi af met cranberry’s en munt.

Onze tip

ijsliefhebbers zullen dol zijn op de combinatie van dit zoetfrisse recept met een bolletje bofrost*Bourbonvanille-ijs.

Vergelijkbare recepten

Soesjes met eierlikeursaus en een citrussalade

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

1.00
biosinaasappel
1.00
biobloedsinaasappel
1.00
niet te zure citroen
1.00
vanillestokje
8.00
eigelen
1.00 Snufje(s)
suiker
1.00 Snufje(s)
zout
375.00 ml
gecondenseerde melk
200.00 ml
cognac
1.00 Eetlepel
bruine suiker
1.00 Eetlepel
kaneel
bofrost*
bofrost*Miniroomsoesjes
Vegetarisch
sinaasappellikeur
g
poedersuiker
cranberry's en munt

Bereiding

1.
1 Schil de citrusvruchten à vif en snij ze in schijfjes. Laat de roomsoesjes ongeveer 1 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 2 uur).
2.
Voor de eiersaus: snij het vanillestokje in de lengte open en schraap het vanillemerg eruit. Meng in een metalen kom met het eigeel, suiker en zout tot een smeuïge consistentie. Voeg de gecondenseerde melk en de poedersuiker beetje bij beetje al kloppend toe. Meng er de cognac onder en klop op au bain-marie tot de massa bindt. Zet de zelfgemaakte eierlikeur in de koelkast.
3.
Meng de bruine suiker en de kaneel en strooi op de randen van grote borden. Maak een bedje van eierlikeur en schik het fruit erop van groot naar klein. Bedruppel met een beetje sinaasappellikeur. Schik enkele roomsoezen tussen het fruit, bestrooi met poedersuiker en werk mooi af met cranberry’s en munt.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.