Verdeel de Rodevruchtenmix op een bord en laat afgedekt ongeveer 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 5,5 uur).
2.
Leg de lange vingers netjes naast elkaar in een hoekige vorm en drenk ze voorzichtig in de espresso. Laat eerst goed intrekken en giet er telkens een beetje bij. Meng de mascarpone, de yoghurt, de suiker en de likeur samen tot een smeuïge crème. De zuurheid van de bessen zal de smaken in evenwicht brengen, dus de crème mag flink zoet zijn. Voor een vastere crème kunt u de agaragar volgens de instructies op de verpakking verwarmen en laten wellen, vervolgens met een paar lepels crème mengen, zeven en onder de crème roeren.
3.
Verdeel de ontdooide vruchten over de lange vingers, maar bewaar er een paar ter decoratie. Spreid de crème over de vruchten en zet het dessert 4 à 5 uur in de koelkast.
4.
Werk voor het opdienen naar believen af met chocoladeschilfers, amandelschilfers en bessen in brede diagonale strepen of hoe u maar wenst.
Tip
Laat de amandelschilfers in een pan karamelliseren met een beetje suiker, laat afkoelen en verkruimel op de tiramisu vlak voor het opdienen.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verdeel de Rodevruchtenmix op een bord en laat afgedekt ongeveer 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 5,5 uur).
2.
Leg de lange vingers netjes naast elkaar in een hoekige vorm en drenk ze voorzichtig in de espresso. Laat eerst goed intrekken en giet er telkens een beetje bij. Meng de mascarpone, de yoghurt, de suiker en de likeur samen tot een smeuïge crème. De zuurheid van de bessen zal de smaken in evenwicht brengen, dus de crème mag flink zoet zijn. Voor een vastere crème kunt u de agaragar volgens de instructies op de verpakking verwarmen en laten wellen, vervolgens met een paar lepels crème mengen, zeven en onder de crème roeren.
3.
Verdeel de ontdooide vruchten over de lange vingers, maar bewaar er een paar ter decoratie. Spreid de crème over de vruchten en zet het dessert 4 à 5 uur in de koelkast.
4.
Werk voor het opdienen naar believen af met chocoladeschilfers, amandelschilfers en bessen in brede diagonale strepen of hoe u maar wenst.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verdeel de Rodevruchtenmix op een bord en laat afgedekt ongeveer 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 5,5 uur).
2.
Leg de lange vingers netjes naast elkaar in een hoekige vorm en drenk ze voorzichtig in de espresso. Laat eerst goed intrekken en giet er telkens een beetje bij. Meng de mascarpone, de yoghurt, de suiker en de likeur samen tot een smeuïge crème. De zuurheid van de bessen zal de smaken in evenwicht brengen, dus de crème mag flink zoet zijn. Voor een vastere crème kunt u de agaragar volgens de instructies op de verpakking verwarmen en laten wellen, vervolgens met een paar lepels crème mengen, zeven en onder de crème roeren.
3.
Verdeel de ontdooide vruchten over de lange vingers, maar bewaar er een paar ter decoratie. Spreid de crème over de vruchten en zet het dessert 4 à 5 uur in de koelkast.
4.
Werk voor het opdienen naar believen af met chocoladeschilfers, amandelschilfers en bessen in brede diagonale strepen of hoe u maar wenst.
Tip
Laat de amandelschilfers in een pan karamelliseren met een beetje suiker, laat afkoelen en verkruimel op de tiramisu vlak voor het opdienen.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.