De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Fruitdessert met dikmelk

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Feestelijke gerechten, Kant-en-klaar als basis, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2.
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3.
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4.
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.
Tip
Een andere lekkere variant is met multivitaminennectar en de bofrost*Zomerse fruitsalade.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 ml
kersennectar
1 Packung(en)
vanillesaus zonder koken
300 g
Rodevruchtenmix
9,55 € 1000 g
200 g
room
1 Packung(en)
slagroomversteviger
500 g
volle melk
1 Msp.
echte Bourbonvanille
30 g
suiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Feestelijke gerechten, Kant-en-klaar als basis, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
250 ml
kersennectar
1 Packung(en)
vanillesaus zonder koken
300 g
Rodevruchtenmix
9,55 € 1000 g
200 g
room
1 Packung(en)
slagroomversteviger
500 g
volle melk
1 Msp.
echte Bourbonvanille
30 g
suiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2.
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3.
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4.
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.
Tip
Een andere lekkere variant is met multivitaminennectar en de bofrost*Zomerse fruitsalade.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst