De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Curry van kip met mango

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees, Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Laat de borstfilets ongeveer 6 uur ontdooien in de koelkast. (Giet het dooivocht weg en vermijd dat het product direct of indirect in contact komt met andere levensmiddelen.) Leg de paprikareepjes plat op een bord, dek af en laat ongeveer 4,5 uur ontdooien in de koelkast. Dep vervolgens alles droog en snij de kippenborstfilets in hapklare stukken.
2.
Verhit de arachideolie in een wok of stoofpan en bak de kippenblokjes aan op hoog vuur.
3.
Haal het vlees uit de pan en kruid het met peper en zout. Voeg de uienblokjes toe en bak ze tot ze lichtbruin gekleurd zijn.
4.
Voeg nu de bevroren mangoblokjes, het currypoeder en de kurkuma toe en laat goed zacht worden vooraleer de pindakaas, groentebouillon en kokosroom toe te voegen.
5.
Laat de saus wat inkoken, kruid met peper en zout en pureer met een staafmixer. Voeg er dan het vlees en de paprikareepjes aan toe en laat het geheel nog enkele minuten opkoken.
Tip
Lekker bij Basmatirijst met groenten (art. 793)

Ingrediënten


Aantal personen:
4 Stück
Kippenborstfilets, natuur
16,95 € ca. 6 - 9 stuks = 1000 g
500 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
3 EL
arachideolie
4 EL
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
300 g
Mangoblokjes
(1000 g = € 11,33)
8,50 € 750 g
2 TL
currypoeder
2 TL
kurkuma
EL
pindakaas
200 ml
groentebouillon
200 ml
kokosroom
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees, Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
4 Stück
Kippenborstfilets, natuur
16,95 € ca. 6 - 9 stuks = 1000 g
500 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
3 EL
arachideolie
4 EL
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
300 g
Mangoblokjes
(1000 g = € 11,33)
8,50 € 750 g
2 TL
currypoeder
2 TL
kurkuma
EL
pindakaas
200 ml
groentebouillon
200 ml
kokosroom
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de borstfilets ongeveer 6 uur ontdooien in de koelkast. (Giet het dooivocht weg en vermijd dat het product direct of indirect in contact komt met andere levensmiddelen.) Leg de paprikareepjes plat op een bord, dek af en laat ongeveer 4,5 uur ontdooien in de koelkast. Dep vervolgens alles droog en snij de kippenborstfilets in hapklare stukken.
2.
Verhit de arachideolie in een wok of stoofpan en bak de kippenblokjes aan op hoog vuur.
3.
Haal het vlees uit de pan en kruid het met peper en zout. Voeg de uienblokjes toe en bak ze tot ze lichtbruin gekleurd zijn.
4.
Voeg nu de bevroren mangoblokjes, het currypoeder en de kurkuma toe en laat goed zacht worden vooraleer de pindakaas, groentebouillon en kokosroom toe te voegen.
5.
Laat de saus wat inkoken, kruid met peper en zout en pureer met een staafmixer. Voeg er dan het vlees en de paprikareepjes aan toe en laat het geheel nog enkele minuten opkoken.
Tip
Lekker bij Basmatirijst met groenten (art. 793)

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst