De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Ovenschotel met varkensmedaillon en aardappelschijfjes

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

1.
Giet de paprika in een zeef en laat uitdruipen. Snij de varkensmedaillons in schijven. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Laat de boter smelten in een pan en bak de uienblokjes aan. Voeg het vlees toe en bak het kort aan op beide kanten. Voeg de paprikareepjes toe en meng onder het vlees. Roer er ten slotte de dikke room onder.
3.
Leg de helft van de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Doe er het vlees met groenten over en leg er de rest van de aardappelschijfjes op. Bestrooi met de kaas en zet de schotel 25 minuten in het midden van de oven totdat de korst goudbruin ziet.
Tip
Wie er graag verse groenten bij heeft kan nog een gestoofde spitskool toevoegen. Neem 1/4 van de spitskool, verwijder de kern en snij in ruitjes. Stoof met 1 tl bofrost*Uienblokjes aan in een beetje olie. Kruid de kool met een beetje citroenzeste, 1 fijngehakte knoflookteen en een flinke snuf gemalen komijn en marjolein.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 Glas/Gläser
paprikareepjes
450 g
Varkensmedaillons, gemarineerd
(1000 g = € 32,11)
14,45 € 6 stuks = 450 g
1 EL
boter
200 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
1 EL
dikke room
500 g
Aardappelschijfjes 1200 g
(1000 g = € 4,42)
5,30 € 1200 g
200 g
geraspte kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis

Ingrediënten


Aantal personen:
1 Glas/Gläser
paprikareepjes
450 g
Varkensmedaillons, gemarineerd
(1000 g = € 32,11)
14,45 € 6 stuks = 450 g
1 EL
boter
200 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
1 EL
dikke room
500 g
Aardappelschijfjes 1200 g
(1000 g = € 4,42)
5,30 € 1200 g
200 g
geraspte kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Giet de paprika in een zeef en laat uitdruipen. Snij de varkensmedaillons in schijven. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Laat de boter smelten in een pan en bak de uienblokjes aan. Voeg het vlees toe en bak het kort aan op beide kanten. Voeg de paprikareepjes toe en meng onder het vlees. Roer er ten slotte de dikke room onder.
3.
Leg de helft van de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Doe er het vlees met groenten over en leg er de rest van de aardappelschijfjes op. Bestrooi met de kaas en zet de schotel 25 minuten in het midden van de oven totdat de korst goudbruin ziet.
Tip
Wie er graag verse groenten bij heeft kan nog een gestoofde spitskool toevoegen. Neem 1/4 van de spitskool, verwijder de kern en snij in ruitjes. Stoof met 1 tl bofrost*Uienblokjes aan in een beetje olie. Kruid de kool met een beetje citroenzeste, 1 fijngehakte knoflookteen en een flinke snuf gemalen komijn en marjolein.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst