De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Gebakken aardappelpartjes met limoendip

Receptinformatie


Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2.
Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3.
Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4.
Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.

Ingrediënten


Aantal personen:
1,2 kg
aardappelen
2 TL
paprikapoeder
100 ml
groentebouillon
3 EL
witte balsamicoazijn
600 g
Broccoliroosjes 1000 g
8,15 € 1000 g
500 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
150 g
Champignonschijfjes 1000 g
6,95 € 1000 g
2 EL
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
200 g
yoghurt
100 g
lichte room
1
limoen, voor het sap
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
1,2 kg
aardappelen
2 TL
paprikapoeder
100 ml
groentebouillon
3 EL
witte balsamicoazijn
600 g
Broccoliroosjes 1000 g
8,15 € 1000 g
500 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
150 g
Champignonschijfjes 1000 g
6,95 € 1000 g
2 EL
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
200 g
yoghurt
100 g
lichte room
1
limoen, voor het sap
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen grondig, snij ze in partjes en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Kruid flink met peper, zout en paprikapoeder. Bak ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappelen regelmatig om tijdens het bakken.
2.
Breng de bouillon en de azijn aan de kook, voeg de bevroren groenten en kruiden toe en laat ongeveer 8 minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
3.
Meng de yoghurt met de lichte room en het limoensap en breng op smaak met zout.
4.
Serveer de aardappelpartjes met de groenten en de dip.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst