De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Groene tagliatelle met kalkoen

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Leg de bevroren kalkoensteaks op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Snij ze de volgende dag in reepjes van 1 cm breed.
2.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak het vlees aan op hoog vuur, draai het regelmatig om. Neem de kalkoen uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier, kruid met peper en zout.
4.
Laat de boter smelten in dezelfde pan en stoof de bevroren champignons 5 minuten aan. Voeg het vlees toe en giet er de witte wijn en kippenbouillon bij. Meng er de dikke room onder, dek af en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
5.
Voeg ten slotte de bevroren erwten toe en laat het geheel terug opkoken. Smaak af met peper, zout en citroensap en dien op met de tagliatelle.
Tip
Wie de saus graag dikker heeft, kan tegelijkertijd met de bevroren erwten 20 gram sausbinder voor witte sauzen toevoegen.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 Stück
Kalkoen 'minuut-'steaks
(1000 g = € 20,93)
14,65 € 6-9 stuks = 700 g
300 g
groene tagliatelle
1 EL
olie
50 g
boter
300 g
Champignonschijfjes 1000 g
6,95 € 1000 g
8 EL
witte wijn
250 ml
kippenbouillon
2 EL
dikke room
200 g
Erwten, zeer fijn
(1000 g = € 5,13)
6,15 € 1200 g
1 EL
citroensap
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
4 Stück
Kalkoen 'minuut-'steaks
(1000 g = € 20,93)
14,65 € 6-9 stuks = 700 g
300 g
groene tagliatelle
1 EL
olie
50 g
boter
300 g
Champignonschijfjes 1000 g
6,95 € 1000 g
8 EL
witte wijn
250 ml
kippenbouillon
2 EL
dikke room
200 g
Erwten, zeer fijn
(1000 g = € 5,13)
6,15 € 1200 g
1 EL
citroensap
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Leg de bevroren kalkoensteaks op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Snij ze de volgende dag in reepjes van 1 cm breed.
2.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak het vlees aan op hoog vuur, draai het regelmatig om. Neem de kalkoen uit de pan en laat afdruipen op huishoudpapier, kruid met peper en zout.
4.
Laat de boter smelten in dezelfde pan en stoof de bevroren champignons 5 minuten aan. Voeg het vlees toe en giet er de witte wijn en kippenbouillon bij. Meng er de dikke room onder, dek af en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
5.
Voeg ten slotte de bevroren erwten toe en laat het geheel terug opkoken. Smaak af met peper, zout en citroensap en dien op met de tagliatelle.
Tip
Wie de saus graag dikker heeft, kan tegelijkertijd met de bevroren erwten 20 gram sausbinder voor witte sauzen toevoegen.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst