De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Kleurrijke rijst met groenten en tomaten

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Breng de rijst, samen met het tomatensap, de groentebouillon en een beetje zout aan de kook in een kookpot. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar in ongeveer 20 minuten.
2.
Verhit de olijfolie en de boter in een grote antikleefpan en voeg alle bevroren groenten toe behalve de peultjes. Schil en pers de knoflook, en voeg toe. Laat het geheel ongeveer 8 minuten stoven en voeg de peultjes 2 minuten voor het einde toe. Smaak af met peper en zout.
3.
Meng de gegaarde tomatenrijst onder de groenten, kruid nog eens af met peper en zout, garneer met bieslook en dien op.

Ingrediënten


Aantal personen:
200 g
langkorrelrijst
200 ml
tomatensap instant
200 ml
groentebouillon
2 EL
olijfolie
1 EL
boter
250 g
Broccoliroosjes 1000 g
8,15 € 1000 g
250 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
200 g
zoete mais
150 g
Prei
(1000 g = € 4,33)
5,20 € 1200 g
2 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
100 g
peultjes
2 EL
Kruidentuin gehakte bieslook
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
200 g
langkorrelrijst
200 ml
tomatensap instant
200 ml
groentebouillon
2 EL
olijfolie
1 EL
boter
250 g
Broccoliroosjes 1000 g
8,15 € 1000 g
250 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
200 g
zoete mais
150 g
Prei
(1000 g = € 4,33)
5,20 € 1200 g
2 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
100 g
peultjes
2 EL
Kruidentuin gehakte bieslook
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Breng de rijst, samen met het tomatensap, de groentebouillon en een beetje zout aan de kook in een kookpot. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar in ongeveer 20 minuten.
2.
Verhit de olijfolie en de boter in een grote antikleefpan en voeg alle bevroren groenten toe behalve de peultjes. Schil en pers de knoflook, en voeg toe. Laat het geheel ongeveer 8 minuten stoven en voeg de peultjes 2 minuten voor het einde toe. Smaak af met peper en zout.
3.
Meng de gegaarde tomatenrijst onder de groenten, kruid nog eens af met peper en zout, garneer met bieslook en dien op.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst