De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Lasagne met spinazie en knoflook

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2.
Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3.
Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4.
Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5.
Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.
Tip
Ook zonder gehakt smaakt deze lasagne superlekker, gebruik in dat geval wel wat meer spinazie.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 EL
bofrost*Uienblokjes
5 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
2 EL
margarine
500 g
rundergehakt
500 ml
water
2 EL
instant groentebouillon met stukjes
600 g
Smetana zure room
500 g
Bladspinazie
5,50 € 1000 g
1
ei
1 TL
marjolein
15
lasagnevellen
100 g
dikke room
150 g
geraspte kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
4 EL
bofrost*Uienblokjes
5 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
2 EL
margarine
500 g
rundergehakt
500 ml
water
2 EL
instant groentebouillon met stukjes
600 g
Smetana zure room
500 g
Bladspinazie
5,50 € 1000 g
1
ei
1 TL
marjolein
15
lasagnevellen
100 g
dikke room
150 g
geraspte kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat 1 el margarine smelten in een kookpot en bak vervolgens het gehakt tot het krokant is, blus dan met water. Kruid met de groentebouillon. Laat opkoken.
2.
Voeg al roerend de Smetana, de bevroren spinazie, de ui en knoflook toe. Laten ongeveer 10 minuten sudderen tot de spinazie is ontdooid.
3.
Kluts het ei, kruid met peper, zout en marjolein en voeg het toe aan het gehakt met spinazie.
4.
Vet een grote ovenschaal (van ong. 20 x 30 cm) in met de rest van de margarine en doe er een bodempje water in. Leg een enkele laag lasagnevellen in de schaal (5 à 6 stuks) en doe er een derde van het gehakt met de spinazie op. Bouw de volgende laagjes tot alles op is. Strijk de dikke room over de laatste laag lasagnevellen en strooi er ten slotte de kaas over.
5.
Laat 35 à 35 minuten garen op 200 °C in een voorverwarmde oven. Laat even afkoelen en dien op.
Tip
Ook zonder gehakt smaakt deze lasagne superlekker, gebruik in dat geval wel wat meer spinazie.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst