De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Penne met kleurrijke groenten

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

1.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3.
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5.
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.

Ingrediënten


Aantal personen:
300 g
penne
2
tomaten
1 Zehe(n)
knoflook
50 g
gekookte ham
1
olie
50 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
100 g
Champignonschijfjes 1000 g
6,95 € 1000 g
100 g
peultjes
500 ml
kippenbouillon
100 g
mascarpone
1 Prise(n)
nootmuskaat
1 EL
vers versneden basilicum
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis

Ingrediënten


Aantal personen:
300 g
penne
2
tomaten
1 Zehe(n)
knoflook
50 g
gekookte ham
1
olie
50 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
100 g
Champignonschijfjes 1000 g
6,95 € 1000 g
100 g
peultjes
500 ml
kippenbouillon
100 g
mascarpone
1 Prise(n)
nootmuskaat
1 EL
vers versneden basilicum
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3.
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5.
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst