De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

IJsbergsla met garnalen in een kruidensausje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten, Vis & zeevruchten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Maak de radijsjes schoon, spoel ze af en snij ze in tweeën of in vieren. Maak de ijsbergsla schoon, was de bladeren en laat afdruipen, hak vervolgens grof.
2.
Halveer de avocado's in de lengte, verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in reepjes en bedruip met het limoensap. Was de marjolein, dep droog en hak fijn.
3.
Voor de dressing: pel de ui en hak fijn. Meng de mayonaise, de room, het limoensap en de uienblokjes en kruid met peper, zout en suiker.
4.
Verwarm een pan en bak de bevroren garnalen met kruidensaus 3 à 4 minuten. Voeg de marjolein en de bevroren peterselie toe, kruid af naar smaak en neem de pan van het vuur. Verwijder de staarten van de garnalen.
5.
Doe de sla, radijsjes en avocado bij elkaar en meng met de dressing. Verdeel er de garnalen over. Giet de kruidensaus eroverheen en dien meteen op.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 Bund
radijsjes
1
kleine ijsbergsla
2
avocado's
½
limoen, voor het sap
1 Bund
marjolein
400 g
Garnalen in kruidensaus
(1000 g = € 40,50)
16,20 € ca. 40 stuks = 400 g
2 EL
Kruidentuin gehakte peterselie
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
1
rode ui
2 EL
mayonaise
200 g
room
½
limoen, voor het sap
1 Prise(n)
suiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten, Vis & zeevruchten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
1 Bund
radijsjes
1
kleine ijsbergsla
2
avocado's
½
limoen, voor het sap
1 Bund
marjolein
400 g
Garnalen in kruidensaus
(1000 g = € 40,50)
16,20 € ca. 40 stuks = 400 g
2 EL
Kruidentuin gehakte peterselie
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
1
rode ui
2 EL
mayonaise
200 g
room
½
limoen, voor het sap
1 Prise(n)
suiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Maak de radijsjes schoon, spoel ze af en snij ze in tweeën of in vieren. Maak de ijsbergsla schoon, was de bladeren en laat afdruipen, hak vervolgens grof.
2.
Halveer de avocado's in de lengte, verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in reepjes en bedruip met het limoensap. Was de marjolein, dep droog en hak fijn.
3.
Voor de dressing: pel de ui en hak fijn. Meng de mayonaise, de room, het limoensap en de uienblokjes en kruid met peper, zout en suiker.
4.
Verwarm een pan en bak de bevroren garnalen met kruidensaus 3 à 4 minuten. Voeg de marjolein en de bevroren peterselie toe, kruid af naar smaak en neem de pan van het vuur. Verwijder de staarten van de garnalen.
5.
Doe de sla, radijsjes en avocado bij elkaar en meng met de dressing. Verdeel er de garnalen over. Giet de kruidensaus eroverheen en dien meteen op.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst