De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Kruidige aardappelsalade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Was de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en pel ze. Laat de aardappelen een beetje afkoelen, snij ze in niet al te dunne schijfjes en doe de schijfjes in een kom.
2.
Breng water aan de kook, voeg de groentebouillon toe en giet over de aardappelen.
3.
Kook de sperziebonen 5 minuten in gezouten water, giet af, laat schrikken in koud water en laat ze uitlekken. Meng de sperziebonen vervolgens onder de aardappelen.
4.
Maak van de azijn, olie, peper, zout en de kruidenmix een marinade. Snij de kaas in blokjes.
5.
Giet het overblijvende vocht van de aardappelen weg. Meng de kaas onder de aardappelen en voeg ook de marinade toe. Schep alles voorzichtig onder elkaar en laat ongeveer 1 uur rusten.

Ingrediënten


Aantal personen:
750 g
vastkokende aardappelen
250 ml
water
1 TL
instant groentebouillon met stukjes
300 g
Sperziebonen
(1000 g = € 4,46)
5,35 € 1200 g
6 EL
azijn
8 EL
olie
1 TL
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
200 g
kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
750 g
vastkokende aardappelen
250 ml
water
1 TL
instant groentebouillon met stukjes
300 g
Sperziebonen
(1000 g = € 4,46)
5,35 € 1200 g
6 EL
azijn
8 EL
olie
1 TL
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
200 g
kaas
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Was de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en pel ze. Laat de aardappelen een beetje afkoelen, snij ze in niet al te dunne schijfjes en doe de schijfjes in een kom.
2.
Breng water aan de kook, voeg de groentebouillon toe en giet over de aardappelen.
3.
Kook de sperziebonen 5 minuten in gezouten water, giet af, laat schrikken in koud water en laat ze uitlekken. Meng de sperziebonen vervolgens onder de aardappelen.
4.
Maak van de azijn, olie, peper, zout en de kruidenmix een marinade. Snij de kaas in blokjes.
5.
Giet het overblijvende vocht van de aardappelen weg. Meng de kaas onder de aardappelen en voeg ook de marinade toe. Schep alles voorzichtig onder elkaar en laat ongeveer 1 uur rusten.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst