De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Vruchtenragout met asperges

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Blancheer de asperges 3 minuten in kokend gezouten water en schrik ze daarna in ijswater.
2.
Snij de schil van de citrusvruchten. Fileer de partjes uit de vruchten en vang ook het sap op.
3.
Trek de kervelblaadjes van de steeltjes en hak grof. Haal de afgekoelde asperges uit het water, dep ze droog en snij in stukken van grofweg 2 cm.
4.
Karamelliseer de sjalotjes en chilidraden met de honing in een pan met een hoge rand. Voeg het sap van de vruchten toe, warm de aspergestukjes erin op en kruid met peper en zout.
5.
Laat vlak voor het opdienen de kervel en de citruspartjes nog even mee verwarmen.
Tip
Deze bereiding is overheerlijk bij onze natuurlijke visfilets.

Ingrediënten


Aantal personen:
20 Stück
Witte asperges
(1000 g = € 18,25)
10,95 € 600 g
1 Stück
sinaasappel
1 Stück
pompelmoes
6 TL
bofrost*Fijngesneden rode sjalotten
3 Zweig(e)
kervel
3 EL
honing
1 TL
chilidraden
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
20 Stück
Witte asperges
(1000 g = € 18,25)
10,95 € 600 g
1 Stück
sinaasappel
1 Stück
pompelmoes
6 TL
bofrost*Fijngesneden rode sjalotten
3 Zweig(e)
kervel
3 EL
honing
1 TL
chilidraden
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Blancheer de asperges 3 minuten in kokend gezouten water en schrik ze daarna in ijswater.
2.
Snij de schil van de citrusvruchten. Fileer de partjes uit de vruchten en vang ook het sap op.
3.
Trek de kervelblaadjes van de steeltjes en hak grof. Haal de afgekoelde asperges uit het water, dep ze droog en snij in stukken van grofweg 2 cm.
4.
Karamelliseer de sjalotjes en chilidraden met de honing in een pan met een hoge rand. Voeg het sap van de vruchten toe, warm de aspergestukjes erin op en kruid met peper en zout.
5.
Laat vlak voor het opdienen de kervel en de citruspartjes nog even mee verwarmen.
Tip
Deze bereiding is overheerlijk bij onze natuurlijke visfilets.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst