De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Zomerse aardappelsalade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Was de aardappelen, schep ze om in de olijfolie met wat peper en zout en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Bak de aardappelen 40 minuten in de heteluchtoven op 180 °C.
2.
Was de radijsjes, de bieslook en de komkommertjes, snij ze in dunne schijfjes/ringen en hou ze daarna koel.
3.
Doe de mosterd samen met de azijn en een beetje peper, zout en honing in een kom en meng met een garde. Giet er dan al roerend langzaam de slaolie bij om een geëmulgeerde vinaigrette te verkrijgen.
4.
Doe de dressing en de groenten bij de lauwe aardappelen en meng alles onder elkaar.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 kg
nieuwe aardappeltjes
4 EL
olijfolie
2 Prise(n)
zout
2 Prise(n)
peper
1 Bund
radijsjes
3 Stange(n)
lente-ui
5 Stück
verse minikomkommer
1 TL
grove mosterd
50 ml
witte wijnazijn
1 EL
Kruidentuin gehakte peterselie
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
1 EL
Kruidentuin gehakte bieslook
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
2 TL
honing
150 ml
slaolie
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
1 kg
nieuwe aardappeltjes
4 EL
olijfolie
2 Prise(n)
zout
2 Prise(n)
peper
1 Bund
radijsjes
3 Stange(n)
lente-ui
5 Stück
verse minikomkommer
1 TL
grove mosterd
50 ml
witte wijnazijn
1 EL
Kruidentuin gehakte peterselie
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
1 EL
Kruidentuin gehakte bieslook
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
2 TL
honing
150 ml
slaolie
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Was de aardappelen, schep ze om in de olijfolie met wat peper en zout en leg ze op een bakplaat met herbruikbaar bakpapier. Bak de aardappelen 40 minuten in de heteluchtoven op 180 °C.
2.
Was de radijsjes, de bieslook en de komkommertjes, snij ze in dunne schijfjes/ringen en hou ze daarna koel.
3.
Doe de mosterd samen met de azijn en een beetje peper, zout en honing in een kom en meng met een garde. Giet er dan al roerend langzaam de slaolie bij om een geëmulgeerde vinaigrette te verkrijgen.
4.
Doe de dressing en de groenten bij de lauwe aardappelen en meng alles onder elkaar.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst