De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Chicken chili

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Leg de kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Dep de volgende dag droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Giet de bonen en de kikkererwten af in een zeef en laat uitdruipen.
3.
Verhit de olie in een grote kookpot, en bak de kippenblokjes, de bevroren uien en de bevroren knoflook 5 minuten aan. Zorg ervoor dat de kippenblokjes aan alle kanten gebakken zijn.
4.
Voeg de tomatenblokjes toe zodra het vlees licht bruin ziet. Voeg dan de selderij, de mais, de paprika, de bonen en kikkererwten toe en meng goed onder elkaar. Laat alles opkoken en kruid met komijn, oregano, chilipoeder en peper en zout.
5.
Als de chili te dik of te pikant zou zijn, kan er nog groente- of kippenbouillon aan worden toegevoegd. Laat 10 minuten sudderen en dien warm op.
Tip
Heerlijk met een groene salade en Turks brood.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 Stück
Kippenborstfilets, natuur
16,95 € ca. 6 - 9 stuks = 1000 g
75 g
bofrost*Groene selderij
1 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
1 Dose(n)
kidneybonen
1 Dose(n)
kikkererwten
2 EL
olie
150 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
800 g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
100 g
zoete mais
200 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
TL
gemalen komijn
TL
oregano
TL
chilipoeder
500 ml
groente- of kippenbouillon
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
4 Stück
Kippenborstfilets, natuur
16,95 € ca. 6 - 9 stuks = 1000 g
75 g
bofrost*Groene selderij
1 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
1 Dose(n)
kidneybonen
1 Dose(n)
kikkererwten
2 EL
olie
150 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
800 g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
100 g
zoete mais
200 g
Paprikareepjes
5,95 € 1000 g
TL
gemalen komijn
TL
oregano
TL
chilipoeder
500 ml
groente- of kippenbouillon
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Leg de kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Dep de volgende dag droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Giet de bonen en de kikkererwten af in een zeef en laat uitdruipen.
3.
Verhit de olie in een grote kookpot, en bak de kippenblokjes, de bevroren uien en de bevroren knoflook 5 minuten aan. Zorg ervoor dat de kippenblokjes aan alle kanten gebakken zijn.
4.
Voeg de tomatenblokjes toe zodra het vlees licht bruin ziet. Voeg dan de selderij, de mais, de paprika, de bonen en kikkererwten toe en meng goed onder elkaar. Laat alles opkoken en kruid met komijn, oregano, chilipoeder en peper en zout.
5.
Als de chili te dik of te pikant zou zijn, kan er nog groente- of kippenbouillon aan worden toegevoegd. Laat 10 minuten sudderen en dien warm op.
Tip
Heerlijk met een groene salade en Turks brood.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst