De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Clubsandwich met kip

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Laat de kippenborstfilet 's nachts afgedekt ontdooien in de koelkast, spoel af met koud water en dep droog.
2.
Bak de kip in de helft van de olie in een pan op middelhoog vuur, voeg de bouillon toe en laat ongeveer 10 minuten op laag vuur mals en sappig worden zonder te laten koken. Snij de kip vervolgens in dunne plakjes, kruid met peper en zout.
3.
Was de slablaadjes, laat uitlekken en snij ze in het formaat van het brood. Bak het spek in een pan met de rest van de olie tot het krokant is. Rooster het toastbrood en smeer mayonaise op alle sneetjes.
4.
Leg op het eerste sneetje ijsbergsla en tomatenschijfjes, kruid met peper en zout. Leg er een tweede sneetje op, beleg met ijsbergsla en kip, kruid met peper en zout en leg er ook het spek op. Werk af met een laatste sneetje brood, met de mayonaise naar onderen, en druk lichtjes aan
5.
Snij de boterhammen diagonaal door, prik op elke helft een kerstomaatje met een tandenstoker en schik op de borden.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 Stück
Kippenborstfilets, natuur
16,95 € ca. 6 - 9 stuks = 1000 g
2 EL
olie
4 EL
kippenbouillon
4 Blatt/Blätter
ijsbergsla
4 Scheibe(n)
ontbijtspek
6 Scheibe(n)
toastbrood
120 g
mayonaise
8 Scheibe(n)
tomaten
4
kerstomaten
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
1 Stück
Kippenborstfilets, natuur
16,95 € ca. 6 - 9 stuks = 1000 g
2 EL
olie
4 EL
kippenbouillon
4 Blatt/Blätter
ijsbergsla
4 Scheibe(n)
ontbijtspek
6 Scheibe(n)
toastbrood
120 g
mayonaise
8 Scheibe(n)
tomaten
4
kerstomaten
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de kippenborstfilet 's nachts afgedekt ontdooien in de koelkast, spoel af met koud water en dep droog.
2.
Bak de kip in de helft van de olie in een pan op middelhoog vuur, voeg de bouillon toe en laat ongeveer 10 minuten op laag vuur mals en sappig worden zonder te laten koken. Snij de kip vervolgens in dunne plakjes, kruid met peper en zout.
3.
Was de slablaadjes, laat uitlekken en snij ze in het formaat van het brood. Bak het spek in een pan met de rest van de olie tot het krokant is. Rooster het toastbrood en smeer mayonaise op alle sneetjes.
4.
Leg op het eerste sneetje ijsbergsla en tomatenschijfjes, kruid met peper en zout. Leg er een tweede sneetje op, beleg met ijsbergsla en kip, kruid met peper en zout en leg er ook het spek op. Werk af met een laatste sneetje brood, met de mayonaise naar onderen, en druk lichtjes aan
5.
Snij de boterhammen diagonaal door, prik op elke helft een kerstomaatje met een tandenstoker en schik op de borden.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst